Denizli'de Kulüp-Okul Futbolu Eğitim Organizasyonları projesinde yer alan Denizli Belediyespor’un çalışması devam ediyor. Bu sezon beşinci çalışmasını yine Kınıklı’daki altyapı tesislerinde sürdüren genç sporcuları, heyecanla antrenmanları sürdürüyor. Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF), 12 ve altındaki yaş gruplarında bulunan oyuncu havuzunu artırmak ve kulüplerin sosyal çevrelerine karşı sorumluluklarını yerine getirebilmelerine fırsat oluşturmak adına, Ülker işbirliğiyle Kulüp-Okul Futbolu Eğitim Organizasyonları projesinde, Denizli Belediyespor’un sorumluluğundaki okul takımları, ilk günkü heyecanla çalışmalara devam ediyorlar.
Denizli Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı, antrenörler Zinnur Hoşsöz, Yücel Can, stajyer antrenörler Osman Avcı ve Oğuz Çalışkan’ın yanı sıra Beden Eğitimi öğretmenleri eşliğinde antrenman ve maç yapan öğrencilerden yetenekli olanlar not ediliyor. Kız öğrencilerin de renk kattığı şenlik havasındaki çalışmalarda, öğrenciler kıyasıya mücadele ediyorlar.
Denizli Belediyespor Futbol Akademisi Genel Koordinatörü Aliksan Urcanlı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Günden güne, yetenekliler ön plana çıkmaya devam ediyor. Okullardan 15-20 öğrenciyi bünyemize kattık bile. Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz bu proje çalışması okullar kapanıncaya kadar devam edecek. Kızlı erkekli 200’e yakın minik futbolcunun, Denizli Belediyespor’un Kınıklı Altyapı Tesisleri’nde aileleriyle birlikte oluşturduğu manzara, TFF yetkililerini hayran bırakmıştı. Sosyal Sorumluluk Projesi olan bu etkinlikte, Denizli Belediyespor hep örnek kulüp oldu" dedi.