HABERDENİZLİ.COM

Denizli amatör spor camiasında nefeslerini tutuldu. 17 Mart 2021 tarihinde saat 14.30’da Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak genel kurul öncesinde daha önce Uğur Okulları ile ligin isim sponsorluğu konusunda ön protokol imzalayarak kulüpleri heyecanlandıran Ayşe Sarıyaka ve ekibi, bu kez de Buldan’da önemli bir protokole daha imza attı. İş insanı Ahmet Kölgesiz ile bir araya gelen Denizli ASKF Başkan Adayı Sarıkaya, burada yaptığı konuşmada, “Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’na kayıtlı kulüplerimizin bir sezon içinde oynadıkları müsabakalarda kulüplerimizin ihtiyaç duydukları suyun karşılanması amacıyla bu protokol imza altına alınmıştır” dedi.

Denizli ASKF Başkan Adayı Sarıkaya’dan ikinci imza

“LAF DEĞİL İCRAAT İLE GELİYORUZ”

Ahmet Kölgesiz’e 2021-2022 futbol sezonunda su sponsoru olmasından dolayı amatör spor camiası adına teşekkür eden Sarıkaya, “Seçim döneminde söz verip te ön protokolünü imzaladığımız projelerimiz var. Bizler laf değil icraat ile geliyoruz. Bu protokol ile Denizli Süper Amatör ve 1. Amatör müsabakalarında maç öncesinde kulüplerimize su dağıtımı yapılacağız. Bunun yanında Denizli’de oynanacak olan bölgesel ve grup müsabakalarında da misafir takımlarımızın su ihtiyacını karşılanacağız. İmza altına aldığımız bu protokolü seçilmemiz halinde hayata geçireceğiz. Kulüplerimiz ve bizler çok heyecanlıyız. Artık seçimlere sayılı günler kaldı. Tüm kulüp başkanları ve delegelerimizi sandığa gelmeye davet ediyorum.” dedi.

Denizli ASKF Başkan Adayı Sarıkaya’dan ikinci imza

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Buldanlı İş insanı Ahmet Kölgesiz, imza töreninde yaptığı konuşmada, Buldan Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Akdağlı ile yaptıkları görüşmede su sponsorluğu konusunda uzlaştıklarını ve amatör spor camiasına destek olmak adına işbirliğine evet dediğini, bundan sonraki süreçte de desteklerinin devam edeceğini söyledi. Buldan Belediyespor Kulüp Başkanı Ümit Akdağlı da Denizli ASKF Başkan Adayı Ayşe Sarıkaya ve ekip olarak yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini ve söz verdikleri projeleri hayata geçirmek için gün saydıklarını söyledi.

Denizli ASKF Başkan Adayı Sarıkaya’dan ikinci imza