Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören, Alex’in Fenerbahçe’den tartışmalı bir şekilde ayrılmasıyla ilgili çıklamasında, her camia veya büyük şirkette çalışanlarla yöneticiler arasında bazen anlaşmazlıklar olabildiğini belirterek, “Kol kırılır, yen içinde kalır.” dedi.

Bir dizi ziyaret için Denizli’ye gelen Demirören, Vali Abdülkadir Demir’i makamında ziyaret etti. Vali Demir, futbolun her ilde olduğu gibi Denizli'de de vatandaşın ilgisini çeken bir spor olduğunu, profesyonel ligde iki, BAL'da üç, amatör liglerde ise 77 takımları bulunduğunu, şehirde yaklaşık 3 bin 500 civarında gencin futbol oynadığını belirtti. TFF Başkanı Demirören de futbolun evrensel bir dil olduğunu, Denizlispor'u yeniden Süper Lig'de görmek istediklerini söyledi.

‘KOL KIRILIR, YEN İÇİNDE KALIR’

Ziyarette gazetecilerin, Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrılan Alex’le ilgili sorularını dolaylı olarak cevaplandıran Demirören, “Bunlar kendi içinde çözülür. Çalışan kişiler hata yapar, çalışmayan dedikodu yapar.” şeklinde konuştu. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ın Braga'ya yenilmesini de değerlendiren Yıldırım Demirören, “Bildiğim kadarıyla Galatasaray'ın dört maçı daha var. Bunları alırsa çıkma ihtimali var, o teknik kadroya sahip bir ekip. İnşallah çıkar. Hem Galatasaray hem Türkiye açısından puana ihtiyacımız var.” dedi.

İl Emniyet Müdürü Zeki Bulut ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu'nun da bulunduğu ziyarette Demirören, Vali Demir’e 20 numaralı millî forma, Demir ise Denizli’de üretilen çeşm-i bülbül hediye etti.