Denizli Süper Lig’de mücadele eden Yeşil Çivril Belediyespor’u Mahir ve Cevahir Kabasakal isimli ikiz kardeşler sırtlıyor. 
Denizli Süper Lig’de mücadele eden Yeşil Çivril Belediyespor’da forma giyen 1996 doğumlu Cevahir ve Mahir Kabasakal isimli ikiz kardeşler oynadıkları futbol ile Çivril’de dikkat çekiyor. 1996 yılında ikiz olarak hayata gözlerine açan Mahir ve Cevahir kardeşler yaklaşık 4 yıldan bu yana Yeşil Çivril Belediyespor forması altında ter döküyorlar. Yeşil Çivril Belediyespor antrenörü Hakan Keysan tarafından keşfedilen iki yetenek A takımı ile birlikte U-19 takımında da ter dökmeye devam ediyorlar. Mahir Kabasakal defansın sağ kanadında oynarken, ikizi Cevahir Kabasakal ise orta sahanın sol kanadında oynuyor. 
Cevahir ve Mahir Kabasakal kardeşler futbolu çok sevdiklerini ve bundan sonra da Yeşil Çivril Belediyespor’un başarısı için ter dökeceklerini belirtirken, antrenörleri Hakan Keysan ise iki futbolcusunun da gelecek vaat ettiğini ve bunu ilerleyen günlerde herkesin göreceğini söyledi.