Denizli'de Cumhuriyet Başsavcılığı ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği 'Herkese her yerde spor' sloganıyla ilde bulunan cezaevlerinde spor şenliği yapıldı. Yarışmalarda dereceye girenlere mahkumlara çeşitli hediyeler verildi.

Ilki Sarayköy Kadınlar Cezaevi'nde başlayan etkinlik daha sonra Bozkurt Cezaevi'nde yapılan spor şöleni ile devam etti. Şenlik, Kocabaş D Tipi Kapalı Cezaevi’nde yapılan spor etkinliği ile son buldu. Yapılan etkinlik sayesinde mahkumların farklı eğlenceli bir gün yaşamalarını sağladıkları için mutlu olduklarını belirten Herkes Için spor Federasyonu Denizli Temsilcisi Çetin Çağatay, “Cezaevinde kalanların da toplumun bir parçası olduğunu unutmuyoruz. Cezaevlerinde kalanlar bir şekilde suça karışmış kişiler, bizim gençlerimiz, bizim vatandaşlarımız. Onların boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmelerini sağlayıp beden ve ruh sağlıklarını dinç tutmak istiyoruz. Bizler de buradaki vatandaşlarımızı, sporun birleştiriciliği altında topluma kazandırmaya çalışacağız." dedi.

Kocabaş Cezaevi Savcısı Cemil Ceylan da yapılan etkinlik sayesinde mahkumların güzel bir gün geçirdiğini belirterek, emeği geçenlere teşekkür etti. Konuşmaların ardından kategorilerinde dereceye giren mahkumlara çeşitli hediyeler verildi.