HABERDENİZLİ.COM

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi 1. grupta antrenör Sedat Zahran yönetiminde mücadele eden Babadağ Belediyesi Cavisilspor, gruptaki üçüncü maçında evinde Tofaş SK ile karşuılaştı.

Babadağ Kapalı Spor Salonu’nda oynanan ve oldukça çekişmeli geçen ilk seti 4 sayılık farkla kaybeden Cavidilspor erkekleri diğer setlerde mücadele dolu anlar yaşattı.

İkinci seti 25-20, üçüncü seti25-19 ve son seti 25-20 kazanan Babadağ Belediyesi Cavidilspor ligin üçüncü maçından net bir skorla ayrıldı. Maçı takip eden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı takım oyuncularını ve teknik ekibi tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

“NET BİR SKORLA AYRILDIK”
Cavidilspor antrenörü Sedat Zahran maç sonrası yaptığı açıklamada “Türkiye Voleybol 2.Lig 1.Grup’ta 3.Haftayı galibiyet ile kapattık. Ligin 3.Haftasında iç̧ saha maçımızda Bursa ekibi Tofaş̧ Sk ile karşılaştık. İlk sette istediğimiz sonucu alamasakta, maçın geri kalanında muhteşem mücadele eden takımımız maçtan 3-1’lik net bir skor ile ayrılan taraf oldu. Maçta iyi mücadele eden oyuncularımıza, tribünde destek olan yönetim kurulumuz ve Babadağ̆ Belediye Başkanı Sayın Ali Atlı ve ekibine sonsuz teşekkürler.” dedi.

Babadağ Belediyesi Cavidilspor önümüzdeki hafta Pazar günü 15:00’da Bursa takımı Karacabey Belediyespor’la karşılaşacak.

Cavidilspor evinde 3 puanı aldı

Cavidilspor evinde 3 puanı aldı

Cavidilspor evinde 3 puanı aldı

Cavidilspor evinde 3 puanı aldı

Cavidilspor evinde 3 puanı aldı