HABERDENİZLİ.COM

 Çal Belediyespor’da maçın ilk yarısında Gökhan Demir kırmızı kart gördü. Sökespor taraftarı maçın ikinci yarısında Çal Belediyespor tribünlerini taş yağmuruna tuttu. Gergin maçta bu kez devreye Çal Garası taraftarı girdi. Bir an bile susmadılar ve 10 kişiyle mücadele eden takımlarının ayakta kalmasını sağladılar. Olumsuzluklara hakem üçlüsünün de kötü yönetimi eklenince, taraftar takımını motive etti. 

SOYUNMA ODASINDA TAKIMI,TRİBÜNDE TARAFTARI KUTLADILAR 

Onursal Başkan ve Belediye Başkanı Fethi Akcan, Kulüp Başkanı Adnan Tatar maçtan sonra taraftarları tribünde, takımı ise soyunma odasında kutladılar. Akcan, “Büyük bir camia olduk. Galibiyeti seriye bağladık. Yeni teknik direktörümüz Yaşar Güngör ile daha da iyi duruma geleceğiz. Zirve mücadelesi verdiğimiz rakiplerimiz mutlaka fire verecektir. Sezon sonu 3.Lig’e çıkmak için seferberlik ilan ettik. Taraftarımızı ve takımı bu maça hazırlayan Genel Kaptan Serdar Turgut ve taraftarımızı kutluyorum” dedi. 

BU GALİBİYET İLAÇ GİBİ GELDİ

 Kulüp Başkanı Adnan Tatar ise, “Bozdağan Belediyespor galibiyetinden sonra Sökespor galibiyeti ilaç gibi geldi. 10 kişiyle kazanmak güzel oldu. Kırmızı kart gören oyuncumuza ceza vereceğiz. Çal Garası’nın yolu açıldı, her maçı kazanmak için sahaya çıkacağız. Sökespor maçı camiamızın kenetlenmesine vesile oldu. Büyük taraftarımız ile daha çok maçlar kazanacağız. Sökespor taraftarının saldırılarının bir kez daha olmamasını diliyor, tüm futbolseverleri centilmenliğe davet ediyoruz” diye konuştu.