Play-Off maçlarında elde ettiği 2 galibiyet ve 2 beraberlikle koltukta yer alan Çal Belediyespor, iki sezon sonra ilk puan kayıplarını da yaşamış oldu.

Play-Off maçlarında Akhanspor ile 2-2 berabere kalan Çal Garası, son oynadığı maçta Merkezefendispor ile 0-0 berabere kaldı. Teknik Direktör Cahit Arım, “Takımın üzerinde büyük bir rehavet var. Bir an önce kendimizi toparlamalıyız. Bu hafta kazansak, Süper Amatör Ligi garantileyecektik. Grupta 9 takım var ve ilk 5’te yer alacak takımlar üst lige çıkacak.

Biz planlamamızı Bölgesel Amatör Lig’e göre yaptık. Hedefimiz gelecek sezon da şampiyonluğa oynamak. Süper Amatör Lig için gün sayıyoruz” dedi.

ÇALLILAR KOSOVA’DA

Bu arada, Çal Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Tatar’ın, iş ziyareti için gittiği Kosova’da Çal Belediyespor için de futbolcu baktığı öğrenildi. Priştina’da futbol oynayan genç yetenekleri izleyen Adnan Tatar’ın, dönüşte teknik heyete rapor vereceği belirtildi. Transfer için onay çıkar, kaynak sağlanırsa, gelecek sezon için Çal Belediyespor, Kosova’dan Türk asıllı 17-20 yaş arası futbolcu ya da futbolcular transfer edecek.