BURSA (CİHAN)- Bursaspor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, 2011-2012 sezonunda şampiyonluk adayları arasında en iddialı takım olduklarını söyledi.
Yazıcı, Bursaspor Dergisi'nde yaptığı açıklamada, Bursaspor'u Avrupa'nın elit kulüpleri arasına taşıyacak sportif ve idari projeleri büyük bir dikkat ve titizlikle hayata geçirdiklerini kaydetti. Transfer döneminde gazetelerde yer alan haberlerin, beklentiyi yükseltmenin yanında kendilerini ekonomik olarak zarara uğrattığını belirten Yazıcı, ardından da 'Bursaspor transfer yapamıyor' eleştirilerine maruz kaldıklarını ifade etti.
Sözleşmeli futbolcularla ilgili spekülatif haberlerin takım üzerinde olumsuz bir hava oluşturduğunu vurgulayan Yazıcı, "Taraftarlarımızın resmi yayın organlarımızdan duyurulmayan hiç bir transfer haberine itibar etmemesini ve teknik kadromuzla uyum içerisinde yürüttüğümüz bir sürecin sonunda lige ağırlığını koyacak en kaliteli kadronun Bursaspor'a ait olduğunu herkesin göreceğini bilmesini isterim." dedi.

"ŞAMPİYONLUĞUN EN İDDİALI ADAYIYIZ"
İki sezon önce şampiyon, geçen sezon ise kulüp tarinin en iyi ikinci derecesini elde ederek lig üçüncüsü olduklarını hatırlatan Yazıcı, bunları başaran kadronun hala ligin en iddialı kadrosu olduğuna dikkat çekti. Başkan Yazıcı, şunları dile getirdi: "2011-2012 sezonunda da şampiyonluk adayları arasında en iddialı takım olduğumuzu bütün spor otoriteleri tartışmasız kabul etmektedir. Bursasporlular şunu bilmeli ki; gerek süper lig, gerek UEFA Avrupa Ligi, gerekse Türkiye Kupası'nda Bursaspor'u büyük başarılara taşıyacak kadroları oluşturmak konusunda hiç bir fedakarlıktan kaçınılmamaktadır."

"EN BÜYÜK İHTİYACIMIZ TARAFTAR DESTEĞİ"
Yazıcı, bu süreçte en büyük ihtiyaçlarının taraftar desteği olduğunu belirterek, "Birlikte büyük başarılara imza attığımız ve bize olan güvenini her zaman somut olarak gösteren büyük taraftarımızın, resmi ürün ve kombine satışlarına gereken ilgiyi göstermesi ve kulübün arkasında olduğunu hissettirmesidir." diye konuştu.





CİHAN