Tekden Denizlispor PTT 1. Ligi'nin son haftasında Bolu deplasmanına gidiyor. Hedef her hafta olduğu gibi yine aynı 3 puan.
PTT 1. Lig’in son haftasında deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Tekden Denizlispor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Haftayı Adana Demirspor galibiyetle kapatan ve ligde ilk defa 9. sıraya kadar yükselen yeşil-siyahlılarda moraller yerinde. Ligin son haftasında düşme korkusu yaşayan Boluspor’a konuk olacak Tekden Denizlispor’un maça ideal ilk 11’le çıkacağı öğrenildi.
Son haftalarda çok önemli bir çıkış yakaladıklarını ifade eden Tekden Denizlispor Teknik Direktörü Özcan Bizati, "Biz her zaman ligde düşme korkusu yaşamayacağımızı söyledik. Dediğimiz gibi onurlu adam gibi futbolcularla şu anda üst sıralara tırmandık. Futbolcularımın hakkı gerçekten ödenmez. Hepsine teşekkür ediyorum. Şimdi ligin son haftasında da deplasmanda Boluspor’u yenmek istiyoruz. Biz bu maça da ideal 11’le çıkacağız. Ligde kimin nerede olduğuna bakmadan sadece futbolumuzu oynayacağız" dedi.