Denizli Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli takım kaptanı Süleyman Varlık, “Hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için futbolcu arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız” dedi.
Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta zirve mücadelesi veren Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu karşılaşacağı Sancaktepe Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Haftanın ilk antrenmanını Gümüşler Stadı’nda yapan kırmızı-beyazlılarda moraller en üst seviyede. Karşılaşma hakkında görüş bildiren Denizli Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli kaptanı Süleyman Varlık, takım olarak kendilerinden emin olduklarını ve bu şekilde devam etmek istediklerini söyledi. 
Son yıllarda yaşadığı en iyi soyunma odası atmosferinin Denizli Büyükşehir Belediyespor’da olduğunu kaydeden Süleyman, “Takım arkadaşlarım da bu takımda olmaktan çok memnunlar ve kendilerini çok iyi hissediyorlar. Soyunma odamızın bu kadar iyi olmasında, yönetim ve teknik heyetin de rolü çok büyük. Son yıllardaki en iyi Denizli Büyükşehir Belediyespor kadrosu olduğumuz konuşuluyor. Ancak; bu görüş, önemli başarılar elde edersek anlam kazanır. Anlam kazanması içinde, hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak için, futbolcu arkadaşlarımla birlikte elimizden geleni yapacağız. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın. Son 9 maçın 8'ini kazandık. Üst üste galip geliyoruz ve çok iyi durumdayız. Şimdi önümüzde Sancaktepe Belediyespor karşılaşması var. Sorumluluğumuzu biliyoruz. Sahaya çıkıp centilmence mücadelemizi verip, 3 puan almak için varımızı yoğumuzu sahaya yansıtacağız. Allah’ın izni ve taraftarlarımızın da desteği ile pazar günkü maçımızı kazanacağız inşallah. Denizli Büyükşehir Belediyespor, benim ikinci ailem gibi. Her gün bu camia ile birlikte olmak çok güzel. Denizli'de çok mutluyum. Futbol hayatımın, ikinci baharını yaşıyorum" dedi.