Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün organizasyonunda her yıl gerçekleştirilen Liselerarası  Genç  Erkek Basketbol Şampiyonasında Özel Servergazi Lisesi Basketbol Takımı, TEV Anadolu Lisesini   final müsabakasında mağlup ederek şampiyonluğa uzandı. Denizli’de yaklaşık iki ay devam eden maçların sonucunda  Servergazi Lisesi   Basketbol Takımı turnuvada karşılaştığı bütün takımlardan yüksek puan alarak şampiyon oldu.

Final maçları sonu sıralamalar şöyle oluştu:

1. Özel  Servergazi Liseleri

2.    TEV Anadolu Lisesi  

3.    Denizli Lisesi  

Daha önceki yıllarda Liselerarası Basketbol şampiyonasında iki kez Denizli Şampiyonu olan Servergazi Lisesi, bünyesinde bulundurduğu Servergazi  koleji Spor Kulübü  Yıldız Erkek Basketbol Takımı ile geçen sene Denizli  şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atmıştı. Bu yıl Liselerarasında yapılan müsabakalar  sonucunda  şampiyonluk kürsüsüne çıkan Özel Servergazi Lisesi  Türkiye Genç  Erkek  Basketbol Şampiyonası ön eleme grubunda  Denizli’yi temsil edecek.

Beden eğitimi Öğretmeni Tolga Erten : “ Turnuvaya haziran ayından itibaren aralıksız çalışarak  iyi bir hazırlık yaptık. Altyapımız ve okulumuzun imkanları bu noktada elimizi oldukça güçlendiriyor. İyi bir takım olma yolundayız, henüz tam olgunlaşmadık. Final maçını 2 sayı farkla aldık. Türkiye turnuvası çok zorlu bir arena. Çok güçlü takımlar ve basketbol kulüp altyapısında oynayan oyuncular var. Elimizden geleni yapacağız. Oyuncularımı Denizli Şampiyonluğu için tebrik ediyorum.”dedi.

Okul Müdürü Recep Ali Yalçın : “ Hocamızı ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Çok güzel  maçlar çıkardılar. Centilmenliği ve fairplay ruhunu hiç terk etmediler. Bizim için önemli olan da buydu. Spor insanı güzele ve güzelliğe götürmeli. Salt kazanmaya hiçbir zaman şartlanmadık. Yapıcı olmak bizim için daha önemli ve öncelikli.Şampiyonluğu hak ederek kazanan öğrencilerimizi ve emeği geçen hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.