Vali Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda Yıldızlar Kız Basketbol Şampiyonası vardı. Denizli Belediyesipor Yıldızlar Kız Basketbol Takımı ile Denizli İdman Yurdu Spor Kulübü Takımı finalde karşılaşarak şampiyon olmak için yarıştı.
   Maça yoğun ilgi vardı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Ruşan Uzunoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ile Denizli Belediyespor yönetim kurulu üyeleri de maçta hazır bulundular. Şampiyonluk maçında Denizli Belediyespor Kız Basketbol Takımı rakibini 69-28 yenerek şampiyon oldu. Maç sonrası ise ödül töreni vardı.
   Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İbanoğlu burada yaptığı konuşmada; "Spor toplumun her kesimini birleştiren, insanların azim ve kararlılığını artıran bir araçtır. İnsanları barıştıran, kaynaştıran, sağlıklı yaşamı artıran, daha pek çok faydasıyla gündelik yaşamın vazgeçilmezidir. Siz gençlerin burada olması, spor yaparak zamanını değerlendirmesi, spor salonlarını doldurması çok önemli. Gençlik ve Spor Bakanlığımız gençlerin bir dakikasını bile çok önemsiyor. Bizler güçlü geleceğimiz olan gençlerimizin en önemli zenginliğimiz olduğu bilinciyle çalışıyoruz. Burada mücadele eden tüm sporcuları kutluyorum, ailelerinize de sizlere destek oldukları için teşekkür ediyorum. Ben inanıyorum ki aranızdan gelecekte profesyonel anlamda sporcular da çıkacak. İnşallah sizlere, Türk Milletine gelecekte büyük başarılar yaşatma onuru kısmet olur" dedi.
   Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Ruşan Uzunoğlu ise takımların başarısından duyduğu memnuniyeti dile gerirerek; "Öncelikle turnuvada görev alan tüm sporculara ve teknik heyete teşekkür ediyorum. Başarılı olmak kadar yarışmak da önemlidir. Belediyespor olarak, guruplarda kentimizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. Şimdiden takımlarımıza başarılar diliyorum" dedi.
Şampiyonada ayrıca; ikincilik ödülünü İdmanyurdu Spor kulübü, üçüncülük ödülünü ise Üçler İlköğretim Okulu Spor Kulübü aldı.
Yıldız Erkeklerde ise yine Denizli Belediyespor ilk sırayı alırken, Denizlispor ikinci, İdmanyurdu Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Denizli İhracatçılar Birliği Başkanı Süleyman Kocasert, Denizli Belediyespor Kulüp Başkanı Ruşan Uzunoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizlispor Başkanı Süleyman Urkay ve yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı ödül töreninde dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.
   Denizli’yi bölge şampiyonasında temsil edecek Denizli Belediyespor yıldız kız ve erkek takımları 13–17 Mart tarihlerinde Kütahya ve Uşak’ta bölge birincisi olmak için mücadele edecekler.