Denizli Büyükşehir Belediyespor, kış kurslarından çıkardığı yeni yıldızları, takımlara hazırlarken, şimdi sıra yaz kurslarında ki yeteneklileri bulmaya başladı. 
Denizli Büyükşehir Belediyespor’un, çocuklara basketbolu sevdirmek ve yeni yetenekleri keşfetmek amacıyla her yıl ücretsiz düzenlediği kış kurslarına katılanlardan, yetenekleriyle ön plana çıkanlar minik ve küçükler takımı için antrenör Özgür Çelikoğlu gözetiminde çalışmalarını sürdürüyorlar.
Antrenör Çelikoğlu, “ Eğitim öğretim dönemi boyunca, Merkez Kapalı Spor Salonu’nda hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 11.00’den itibaren birer saat olmak üzere, akşam saat 16.00’ya kadar, 1996 ile 2005 yaşları arasında 5 ayrı grupta 300’den fazla çocuk basketbol eğitimi aldı. Kurslarda, Basketbol’un temel eğitiminin yanı sıra, fiziksel eğitimindeki gelişimine katkı sağlayacak antrenman programları uyguladık. İçlerinden iyi olanlarını, Denizli BBSK minikler ve küçükler takımları için hazırlıyoruz. Okullar açıldıktan sonra başlayan hafta sonu kurslarımız, okullar kapanınca da yaz ayları semt sahalarında devam edecek. Geçen yıl 20 semtte bini aşkın gence, basketbol eğitimi verdik” dedi.