SEBAHATTİN ALP  (Özel Haber)

Denizli Süper Amatör Ligde averajla ikinci olduktan sonra, BAL’da ki Denizli takımları arasında ikinci olan Serinhisarspor ile yaptığı play out maçını penaltı atışları sonrasında 4-3 kazanarak, 1 yıl aradan sonra tekrar BAL’a dönen Çal Belediyespor’da yönetim kesenin ağzını açtı.

Karşılaşma öncesi 3’er bin lira olan BAL’a çıkma primi, maç sonrası futbolcuların Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı havalara atması sonrası saha içinde primi katlamasını istemelerinin ardından 6’şar bin liraya çıkarılmıştı. Bunun üzerine futbolcular Belediye Başkanı Akcan’ı bir kez daha havaya atmıştı.

Şampiyonluk eğlencesinde prim 10’ar bin oldu
Yöneticiler, futbolcular ve teknik heyetle şampiyonluk yemeği ve eğlencesinde bir araya gelen Belediye Başkanı Fethi Akcan, “31 Mart seçimi kazandık, ardından futbolda da amacımıza ulaştık. Duble mutluluk yaşadık. Emeği geçenleri kutluyorum” dedi. Teknik heyet ve futbolcuların eşleri ile katıldığı yemeğin ardından şarkılar ve oyun havaları eşliğinde büyük coşku yaşandı. Futbolcuları isteği üzerine BAL’a yükselme primi 6’şar bin liradan 10’ar bin liraya çıkarıldı. Akcan ile Tatar, kendilerini piste atıp oyuncularıyla birlikte oyunlar oynadılar, şampiyonluğu doyasıya yaşadılar.

Kulüp Başkanı Adnan Tatar, yeni sezonun hazırlıklarına ara vermeden başlayacaklarını söyledi. Tatar, “Çal Belediyespor, daha kurumsal bir kimlikle, daha az hata yaparak Türk sporuna hizmet edecek. Şampiyonluğu çok istiyorduk. Aslanlar gibi mücadele eden ekibimi kutluyorum. Bizleri mahcup etmediler” dedi.

Başkanı Havaya Attılar 10’ar Bin Primi KaptılarBaşkanı Havaya Attılar 10’ar Bin Primi KaptılarBaşkanı Havaya Attılar 10’ar Bin Primi KaptılarBaşkanı Havaya Attılar 10’ar Bin Primi Kaptılar