ANTALYA (CİHAN)- Antalya Döşemealtı Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği’nin turnuvasına katılan Belediye Başkanı Nurettin Tursun, katıldığı tek kurşun atış turnuvasında hedefi 12’den vurdu.
    Tursun, atış poliganlarında düzenlenen turnuvaları desteklemesine karşın, meskun mahallerde silah kullanımının suç olduğunu da hatırlattı.
    Vatandaşlardan atıcılık zevkini poligonlarda, kontrol altında, güvenli ortamlarda tatmin etmelerini öneren Tursun, “Özellikle düğünlerde ve maç sonralarında silah kullanımı kötü sonuçlar doğuruyor. Bunun birçok örneği vardır. Bu anlamda tüm vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet ediyorum.” diye konuştu.
    Döşemealtı Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Derneği Başkanı Durmuş Yörük, bu yıl birincisini gerçekleştirdikleri turnuvayı her yıl geleneksel halde düzenleyeceklerini belirtti. Dernek Başkanı Yörük, 205 üye sayısına ulaştıklarını, sayınının ileriki dönemde artacağını söyledi.
    Dernek olarak hedeflerinin kaçak avcılığı önlemek, avcılar arasında birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu ifade eden Yörük, “Çalışmalarımızda bizlerden desteğini esirgemeyen Döşemealtı Belediye Başkanımız Nurettin Tursun’a tüm arkadaşlarım adına teşekkür ederim.” dedi.
    Dernek Başkanı Yörük turnuva sonunda katkılarından dolayı Döşemealtı Belediye Başkanı Nurettin Tursun’a plaket takdim etti. Yine tek kurşun atış yarışmasında derece elde eden ilk üç kişiye otomatik silah hediye etti.
CİHAN