Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’in desteği Pamukkale Belediyesi’nin sponsorluğunda ilk olarak bölge ve ardından ise Gençler Futsal Türkiye Şampiyonu olan Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımı, Türkiye’yi 3 Nisan’da Hırvatistan’da başlayacak Dünya kupasında temsil edecek. 
Futsal da büyük bir başarıya imza atan takım, Türkiye kupasıyla birlikte Başkan Hüseyin Gürlesin’e ziyaret ederek, kupa sevinçlerini paylaştı, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Başarılarından dolayı oyuncuları bir bir tebrik eden Başkan Gürlesin’e ziyarette takım oyuncularının tamamının imzasının yer aldığı bir forma hediye edildi. 


SİZİN DESTEĞİNİZLE BUGÜNLERE ULAŞTIK

Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Asım Gülhan, Futsal Takımlarının başarısının temelinde Başkan Gürlesin’in verdiği desteğin yer aldığını belirterek, “Sizin desteğiniz, takım oyuncularımızın azmi ile bugün Türkiye Kupasını Denizli’mize, Pamukkale İlçemize getirdik. Bu başarıda en büyük paylardan biriside sizin bizlere sunduğunuz imkanlarla gerçekleşti. Kupa sevincimizi ve hedeflerimizi de bu ziyaretimizle sizlerle paylaşma imkanı bulduk. Şimdi yine Pamukkale Belediyemizin sponsorluğunda Dünya kupasını inşallah ülkemize getireceğiz” dedi. 
Okul Beden Öğretmeni, Takım Antrenörü Yasin Düzgün’de Başkan Gürlesin’e sunduğu desteklerden dolayı teşekkürlerini ileterek, “Takım olarak tamamen motive durumdayız. Hedefimiz dünya kupası” dedi. 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Başkan Gürlesin, Konuşmasında, Anafartalar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi FutsalTakımını elde ettikleri bu büyük başarılarından dolayı tebrik ederek, “Pamukkale Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Gençlerin spor yapmasını sağlamak, vatandaşlarımızı spora yönlendirmek için her türlü desteği veriyoruz.

Bu kapsamda ilçemizi, ilimizi sportif müsabakalarda ulusal ve uluslararası platformlarda temsil eden bireysel veya takımlara destek vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Desteklerimizin sonucunu da böylesi başarılarla almanın sevinci içindeyiz. Türkiye şampiyonasında yanınızda değildim ancak, sürekli telefonla hocanızdan bilgi aldım. Gönlümüz sizinleydi. İl, bölge ve Türkiye birincisi olmak kolay değil. Ben azminizi ve isteğinizi o günde şimdi de gözünüzde gördüm. Bir dahaki hedef Dünya Şampiyonu olmak. İnşallah inandıktan sonra o da olacak. İlden Türkiye kupasına kadar oynadığınız 22 maçın tamamında galip gelmeniz, başarı ve isteğinizin bir göstergesi. 
Buradan bu heyecanla Dünya kupasını da getireceğinize eminim arkadaşlar. Hepinizi tebrik ediyorum. Desteğimiz her zaman yanınızda olacak” dedi. 

ÖDÜLLERİ HALI SAHA OLDU

Türkiye şampiyonasına giderken kazanmaları durumunda okullarına halı saha yapacağı sözünü verdiğini hatırlatan Başkan Gürlesin, “Şampiyon olursanız bir ödül açıklamıştım. Okulunuza bir halı saha sözü vermiştim. Bugün kupayla yanımızdasınız. Halısaha ile ilgili ölçümleri biz yaptırdık.  Sizin vesilenizle okulunuza bir halı sahayı kısa zamanda yaparak öğrencilerimizin hizmetine sunacağız” dedi. 
Ziyarette Başkan Gürlesin, takım oyuncularıyla birlikte Türkiye Şampiyonası kupasıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.