Geçtiğimiz sezan İngiltere'nin Leicester City takımında oynayan ve Trabzonspor'un, 5 yıllık anlaşmaya vardığını borsaya bildirdiği Süleyman Bamba, akşam 08:30 sularında Paris uçağı ile Yeşilköy Havalimanına geldi. Bamba'yı yalnızca 5 Trabzonspor taraftarı karşıladı. Havalimanına gelen Trabzonsporlu taraftarlar, karşılamaya gelmeyen taraftarların yönetimi protesto ettiklerini söyledi.

Trabzonspor taraftarı Uğur Çimin, Şampiyonlar Liginden gelen parayı Trabzonspor yönetiminin doğru kullanamadığını düşünen Trabzonsporlu taraftarların, protesto amacıyla Bamba'yı karşılamaya gelmediğini söyledi. Çimin, "Benim şahsi düşüncem, şu anda gelecek olan futbolcu Süleyman Bamba çok iyi bir futbolcu. Sonuçta Fildişi Sahilleri'nin ilk 11 oyuncusu. Trabzonsporlu taraftarların karşılamaya gelmemesinin protesto amaçlı olduğunu düşünüyorum ama bence gerek yoktu. Eğer kimse takımımızın arkasında durmazsa böyle şampiyon olamayız. 29 yıl oldu şampiyon olamadık. Şampiyon olamamamızın sebebi, böyle azınlıkta kalmamız, destek vermememiz." diye konuştu.

Taraftarlar, Süleyman Bamba'nın havalimanına gelmesiyle tezahüratta bulundu. Bamba, taraftar grubu ile fotoğraf çektirdikten sonra havalimanından ayrıldı.