Türkiye Basketbol 2. Lig'de mücadele eden Pamukkale Üniversitesi Basketbol takımı ile Aydem arasında ismi hakkı ve forma sponsorluğu anlaşması imzalandı. 
Sponsorluk anlaşması ile ilgili olarak Pamukkale Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, Aydem Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı katıldı. 
Törende konuşan PAÜ Basketbol Takımı Kulüp Başkanı Ender Yörükoğlu, takım olarak başarıyı hedeflediklerini belirterek, yeni dönemde BEKO Basketbol ligine çıkmak için gerekeni yapacaklarını söyledi. 
Aydem Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı ise, "Takımdan şehrin ve camianın beklentisi yüksek. Biz de kurum olarak gereken desteğe hazırız ve her zaman başarının yanında olacağız" dedi.
Vali Abdülkadir Demir de sporun Denizli'de çok sevildiğini belirterek, "Basketbol ikinci liginde takımız var ancak bunu daha üstlere taşımak zorundayız. Bunun için de sponsorluklar çok önemli. Bizim basketbolda BEKO Basketbol Ligi'nde olmamız gerekir. Bunun için şehir olarak gereken desteği vereceğiz" dedi.
Konuşmaların ardından 1 yıllık sponsorluk sözleşmesi imzalanırken, takımın isminin bundan sonra Aydem Pamukkale Üniversitesi olduğu açıklandı.