Haberdenizli.com

2018 yılına damgasını vuran Denizlili genç güreşçi Arif Özen, bu kez U23 Dünya Güreş Şampiyonasında mindere çıkacak. Eylül ayında Slovakya'da gerçekleşen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda, Ağustos ayında ise Roma’da düzenlenen Avrupa Gençler Güreş Şampiyonasında serbest stil 86 kiloda Türkiye'ye altın madalyalar kazandıran Denizli’nin gururu Arif Özen, Bükreş’te çıkacağı yarışmadan altın madalya ile dönerek başarılarını taçlandırmak istiyor. 

Gözler Üstünde Olacak

Gösterdiği performansla spor otoritelerinin favori gösterdiği Arif Özen, şampiyona öncesi milli takım ile Ankara’da kampta güç depoluyor. Dünya Şampiyonasında Türk halkının dualarına ihtiyacı olduğunu söyleyen Milli Güreşçi, şampiyon olup kürsüde İstiklal Marşını okumanın yeniden gururunu yaşamak istediğini söyledi. 

İbanoğlu “İnancımız Tam, Yolu Açık Olsun”

Denizlili Milli Güreşçiye U23 Dünya Şampiyonasında başarılar dileyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Arif Özen’in milli formayı taşımanın sorumluluğunu çok iyi bildiğini, Bükreş’ten milli takımla birlikte başarılı bir sonuçla döneceklerine inandığını söyledi. 

 Arif Özen Dünya Şampiyonasında