ANTALYA (CİHAN)- Medical Park Antalyaspor, Kayserispor’un takım kaptanı Mehmet Eren Boyraz’ı renklerine bağladı.
    Dış transferde ardı ardına imzaları atan Medical Park Antalyaspor'dan Kayserispor'dan ayrılan Mehmet Eren Boyraz'la 2 yıllık sözleşmeye imza atarak, bu sezonki 5. transferini gerçekleştirdi.
    Gelecek sezonda için önüne büyük hedefler koyan Medical Park Antalyaspor, Kayserispor'un kaptanı Mehmet Eren Boyraz'la Hasan Subaşı Tesisleri’nde 2 yıllık sözleşme imzaladı. İmza töreninde konuşan hücum oyuncusu Mehmet Eren, kırmızı - beyazlı kulübe geldiği için mutlu olduğunu söyledi.
    İlk kez 11 sene önce Antalya'ya geldiğini söyleyen 31 yaşındaki futbolcu, 1 sezon Antalyaspor'da, 2 sezon da Kepez Belediyespor'da forma giydiğini belirtti. Profesyonel olduğu takıma geri döndüğü için heyecanlı olduğunu kaydeden Boyraz, “Şimdi daha olgunlaşmış olarak Kırmızı-Beyazlı formayı giyeceğim. Artık çıraklık bitti, usta oldum diyebilirim. Medical Park Antalyaspor'un daha başarılı bir takım haline gelmesi için elimden geleni yapacağım.” dedi.
    Galatasaray ve Trabzonspor'dan menajerine teklif geldiğinin altını çizen Mehmet Eren, Teknik Direktör Mehmet Özdilek'in yoğun ilgi göstermesi sebebiyle Antalya'ya geldiğini belirtti. Kendisine gelen teklifler arasında Galatasaray ve Trabzonspor’un yanı sıra başka takımlarında teklifte bulunduğunu ifade eden Mehmet Eren, şöyle konuştu:
    “Ancak onların yaklaşımları iyi değildi. Medical Park Antalyaspor'a daha iyi hizmet edebileceğimi düşündüğüm için burayı tercih ettim. Büyük takıma gitmenin de bir usulü vardır. Gelecek açısından buraya gelmenin daha uygun olduğunu düşündüğüm ve imza atmak için Antalya'ya geldim. Çok mutluyum.”
    Kayserispor’da forma giydiği dönemde ligin zirvesine devamlı oynadıklarını ifade eden deneyimli oyuncu Boyraz, Medical Park Antalyaspor’da da üst sıraları zorlayan takım olacaklarına inandığını açıkladı.
olarına Mehmet Eren gibi tecrübeli bir futbolcuyu kattıkları için mutlu olduklarını ifade eden As Başkan Hüseyin Acarlıoğlu, “Mehmet istemediğimiz halde daha önce Antalyaspor’dan ayrılmak zorunda kaldı. Eren birazda bizim elimizde büyüdü. Kendisine ve bize hayırlı olsun. Antalyaspor'da başarılı olacaktır.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
CİHAN