HABERDENİZLİ.COM

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Denizli’de faaliyet gösteren 164 spor kulübüne spor malzemesi dağıtacak. Yağmurluk, eşofman, çanta, tişört, şort gibi spor malzemeleri, 13 Ekim 2017 Cuma Günü saat: 11.00’de Recep Yazıcıoğlu Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek olan törenle spor kulüplerine hediye edilecek.

İBANOĞLU “AMATÖR SPORUN YANINDAYIZ”
09-15 Ekim tarihlerinde Amatör Spor Haftasını kutlayan Gençlik ve Spor Bakanlığı, hafta kapsamında Amatör Sporlara desteğini sürdürüyor. Denizli’de 13 Ekim Cuma günü gerçekleşecek törenle 164 spor kulübüne malzeme desteği yapılacak. Konu ile ilgili açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli’de Spor Genel Müdürlüğü kayıtlarında 55 federasyona bağlı 67.268 lisanlı sporcu olduğunu belirterek, amatörlere gerek malzeme gerekse her türlü çalışmalarında destek olmayı sürdüreceklerini kaydetti.

KORTEJLE BAŞLADI, HAFTA BOYUNCA SÜRECEK
Önceki gün sporcular, protokol ve vatandaşların katılımıyla Büyükşehir Belediye Bandosu eşliğinde Amatör Spor Haftası korteji yapıldı. Hafta boyunca da Atletizm, Badminton, Taekwondo, Masa Tenisi, Tenis Hemsball, Judo, Eskrim, Karate, Futbol, Voleybol, Basketbol gösterileri ile devam edecek. Denizlililerin spor dolu hafta yaşayacağı etkinlikler 17 Ekim Salı günü, ilimizi ve ülkemizi başarıyla temsil etmiş sporcuların tanıtılacağı  “Sporun En’leri Ödül Töreni" ile tamamlanacak.