HABERDENİZLİ.COM

Amatör sporlara ilgiyi artırmak ve dikkat çekmek için her sezon öncesi yapılan Amatör Spor Haftası kutlamaları başladı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı antrenör ve sporcu grupları Forum Avm önünde gösterilerini sundu. 

MİLLİ TAKIM FORMALARI HEDİYE EDİLDİ
Müzik eşliğinde yapılan gösterilerde taekwondo, karate, judo, eskrim, masa tenisi, basketbol, mini voleybol, jimnastik, atletizm oyunları, badminton ve hokey branşları tanıtıldı. Gösterileri izleyenlerin de eşlik ettiği yarışmalarda katılımcılara milli takım formaları hediye edildi. Aynı gösterilerin 12 Ekim Cuma günü saat 17.30’da 15 Temmuz Şehitler Meydanında yapılacağı bildirildi.

“AMATÖR BRANŞLARA DİKKAT ÇEKİLİYOR”
Etkinlikte amatör sporcuları yalnız bırakmayan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, tüm istasyonları dolaşarak spor yaptı. Hafta boyunca yapılacak etkinliklerle amatör spor branşlarına dikkat çekmeyi amaçladıklarını söyleyen İbanoğlu, spor sayesinde toplumda ve özellikle gençlerde milli bir spor kültürünün geliştiğini görmenin kendilerini sevindirdiğini sözlerine ekledi.

MİLLİ SPORCULAR PANELDE KONUŞACAK
Son dönemde Denizli’nin yetiştirdiği ve önemli başarılara imza atan milli sporcular, PAÜ Spor Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleşecek panele konuşmacı olarak katılıp tecrübelerini paylaşacak. 12 Ekim Cuma günü saat 14.30’ta yapılacak panele öğrenciler başta olmak üzere herkesin katılabileceği belirtildi.

ŞEHİR İÇİ BİSİKLET TURUYLA SON BULACAK
Amatör Spor Haftasının son etkinliği şehir içi bisiklet turu olarak planlandı. 14 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Büyükşehir Belediye önünden başlayacak tur, Denizli Lisesi – Açıkhava Tiyatrosu -Demokrasi Meydanı – İncilipınar – İstiklal - 15 Temmuz Şehitler Meydanı güzergahında yapılacak. Tura vatandaşlarda eşlik edebilecek.