Kulüplere krampon, tekmelik, eşofman, kaleci eldiveni, forma, voleybol ve basketbol malzemelerinden oluşan toplam 495000 TL tutarında yardım yapıldı.
Merkezde bulunan takımlara yapılan yardım Merkez Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli ASKF (Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu) Başkanı Feyyaz Ceşen, Gençlik Spor İl Müdürlüğü, Futbol İl Temsilcileri, Amatör Kulüp Başkanları, yöneticileri ve çok sayıda sporcu katıldı.
Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Belediyesi’nin amatör sporcularının her zaman yanında olduğunu belirtirken ‘Denizli’nin gerek ulusal gerekse uluslararası turnuvalarda çok daha başarılı olmasını istiyorsak amatör spor kulüplerimize her türlü desteği vermeliyiz. Biliyorsunuz belediye olarak 18 farklı branşta ücretsiz spor okulları açtık ve 7’den 70’e binlerce insanımıza spor yaptırdık. Amacımız, çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durarak, spor yapıp sağlıklı büyümelerine ve gelişmelerine katkı koymaktır. Gelecekte dünya olimpiyatlarında başarı elde edilecek çocuklarımız ve gençlerimiz bugünkü amatör kulüplerde sizlerin içinde bulunuyor. Yeter ki sizlere fırsat verilsin, ne kadar yetenekli olduğunuz tüm dünyaya göstereceksiniz. Belediye olarak dün olduğu gibi bugün ve gelecekte de her türlü desteği vermeye hazırız’ dedi.
Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen yaptığı konuşmada yerel yönetimlerin amatör spor kulüplerinin en büyük destekçileri olduğunu kaydederek, ‘Belediyemizin daha önce amatör spor kulüplerimize birçok destekte bulundu. Yaptığı, sentetik çim sahalar, spor salonları ve her semtteki spor alanlarıyla amatör spora desteğini birçok kez gösterdi. Bu gün yapılan malzeme yardımı sezon öncesi merkez takımlarımızı rahatlatmış olacak. Amatör Spor camiası cefakar insanlardan kurulu bir camiadır. Biz büyük bir aileyiz. İlimiz sporunu daha iyi yerlere getirebilmek için amatörler branşlara daha fazla önem vermeliyiz. Ben buradan Amatör takımlarımıza desteği esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Osman Zolan’a çok teşekkür ediyorum. Yeni malzemeler tüm takımlarımıza hayırlı olsun’ dedi.
  Başkan Zolan, konuşmaların ardından 26 amatör spor kulübünün sezon boyunca kullanacağı tüm malzemeleri kulüp sporcularına dağıttı.