Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, ligde oynayacakları 9 final maçından alacakları puanlarla ligde kalacaklarını söyledi. 
PTT 1 Lig ekibi Denizlispor’un teknik direktörü Mehmet Altıparmak, basın mensupları ile bir araya geldi. Denizlispor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Ekizler’in de katıldığı basın toplantısında gazetecilerle sohbet eden Altıparmak, herkesin takıma sahip çıkması gereken kritik haftalara girdiklerini söyledi. Takımına güvendiğini kaydeden Mehmet Altıparmak, "Denizlispor Denizli’nin en önemli markası. Başka Denizlispor yok. Hepimiz taşın altına elimizi koyarak bu takımın başarılı olması için çalışmalıyız. Bu gemide hepimiz varız. Geminin içinde sevmediklerimiz olabilir. Ama bu gemi batarsa içindeki herkes zarar görür. Bizim Denizlispor’da birleşmemiz lazım. Bu saatten sonra kısır çekişmeleri bir kenara koyacağız ve sadece işimize bakacağız. Geriye dönüp ne olduğuna bakmak yerine, önümüzde hepsi final olan 9 maçı kazanarak kötü günleri aşmamız gerekiyor. Muhasebeyi yapacaksak 9 hafta sonra oturup yapalım" dedi.

Ligden düşeceklerine bir saniye bile inanmadığını ifade eden Altıparmak, şöyle konuştu: 
"Ben ve ekibim 24 saat görevimizin başındayız. Çok kritik ve önemli bir dönemden geçiyoruz. Bu dönemi kazasız atlatmak zorundayız. Bugüne kadar düşme gibi bir düşünceye kapılmadım ve öyle bir kelime kullanmadım. Bundan sonra da kullanmayacağım. Çünkü ben Denizlispor takımının gücünü ve kapasitesini biliyorum. Biz ligde kalacağız. Hepimiz elimizden gelenin bir fazlasını yaparak buna ulaşacağız. İnşallah Adanaspor maçı ile birlikte hedefimize adım adım yaklaşırız."