PTT 1. Lig’de 6 haftada 4 puan alabilen Denizlispor, hafta sonu oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarına devam ediyor. Son olarak deplasmanda Giresunspor ile 2-2 berabere kalan yeşil-siyahlılar bundan sonraki maçlarda puan kaybı yaşamamak için çalışmalarına devam ediyor.
Ligde geride kalan haftalar ve Denizlispor’un geleceği ile ilgili konuşan Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Biz iyi bir takımız. Başarılı olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Kötü sonuçlar alınınca biraz sıkıntı oluyor tabi. Bizim şöyle bir sıkıntımız oldu; tam kadroyu oturtmuşken kilit oyuncularımızın sakatlığı bizi çok etkiledi. Yoksa daha fazla puan toplayabilirdik" dedi.
Giresunspor maçında farkı açacakları noktada gol atamayınca sıkıntıya düştüklerini belirten Altıparmak, "İlk başlarda güzel golle öne geçtik. Daha sonra da kontra atakla gol atmak için pozisyonlar bulduk. Ama son paslardaki kötü tercihler nedeniyle maalesef gol atamadık. Yine bireysel hatalarla goller yedik. Pes etmeden 2. golü bulduk. Önemli olan da buydu. Takım 1 puan alınca elbette üzüldü ancak daha da kenetlenme oldu. Bundan sonra daha iyi oynayarak daha fazla puan toplayacağız. Kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.