HABERDENİZLİ.COM

Denizlispor Manisaspor deplasmanından 1 puanla döndü. Maç sırasında tribünde çıkan olayla ise maçın önüne geçti.  Tribünde çıkan olayla ile ilgili açıklama yapan Denizlispor Başkan yardımcısı Ahmet Selvi,  Misafir gittikleri Manisaspor deplasmanında çirkin olaylara maruz kaldıklarını dile getirdi. Başkan Yardımcısı Selvi, “Biz zamanında taraftar iken de şu an yönetici pozisyonundayken de sporun; barış, kardeşlik ve centilmenlik temelleri üzerine atıldığını öğrendik. Ancak Manisa’da yaşadıklarımız bunun aksini gösterdi. Alt tribünde birkaç kendini bilmez taraftarın küfürlü tezahüratına maruz kalırken, buna protokol tribününde oturan kişilerin de destek vermesi bizi derinden yaralayıp, üzmüştür.” dedi.

AK Parti İl Başkanı üzerimize yürüdü

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli’nin  korumalarıyla birlikte kendilerine hakarette bulunduğunu söyleyen Selvi, “Kendisi açıklamasında ‘Biz Manisalıyız’ demiş. Biz de Afrikalı değiliz. Tabiki Denizlispor ve Denizli’yi savunacağız. Bunun yanında yöneticimizin otomobilinin lastiklerini kesilmesi, taraftarların dayak yiyip taşla otobüslerinin camlarının kırılması daha da vahim bir durum. Bu konuda Emniyet güçlerinin de yetersiz kaldığını düşünüyoruz. Bu durum iki takım arasındaki dostluk ve kardeşliğe gölge düşürmüştür. Bu maçların ligde kendi evinde ve deplasmanda olmak üzere iki taraflı olduğunu hatırlatmaya lüzum bile görmüyorum. Ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım oraya ailemize küfür ettirmek için gelmedik. Kaldı ki bize gelen takım yöneticilerini biz en iyi şekilde ağırlıyoruz. Manisa’da Denizlispor camiasına ve bizlere yapılan sözlü ve fiili şiddeti kınarken, kendilerine de yakışmadığını belirtiyoruz” dedi. 

Bu olayları kin ve nefrete dönüştürmeyeceklerini kaydeden Ahmet Selvi, “Bu yaşananlar üzerine Manisalı yetkililerden bir özür bekliyoruz” diye konuştu.