Denizli Büyükşehir Belediyespor U13 Futbol Takımı, şampiyonluk kupasını kulüp binasına getirdiler.
Grup ve Play-off maçlarını yenilgisiz tamamlayarak il şampiyonluğunu kazanan Denizli Büyükşehir Belediyespor U13 Futbol Takımı, Akkonak Stadı’nda törenle aldıkları şampiyonluk kupasını kulüp binasına getirdiler. 27 kişilik kadro ile kulübe gelen sporcular ve teknik heyet, Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkan Yardımcısı Sait Özkan’ı ziyaret edip, kupayı gururla teslim ettiler.
Kulüp binasında futbolculara hitaben konuşan başkan Yardımcısı Sait Özkan, “Şampiyonluğunuzu bir kez daha kutlarım. Sizler başarınızı kupa ile taçlandırdınız ve bizleri sevindirdiniz. Sizlerden temennimiz grup maçlarında da Denizli’yi en iyi şekilde temsil etmeniz. Sizlere güveniyoruz” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyespor’un futbol altyapıdan sorumlu yöneticisi Metin Karakurt ise yaptığı konuşmada, “Şampiyonluk tabi ki güzel şey. Ancak sorumluluğunuz şimdi daha da arttı. Denizli’yi dışarıda temsil edeceksiniz. Sizlerden çok çalışmanızı ve centilmence mücadele etmenizi istiyoruz. Her şeyden önemlisi ahlaklı sporcular olmak” ifadelerini kullandı.