Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin, Ailemi Seviyorum Projesi kapsamında düzenlediği ücretsiz pilates kurslarına katılan kadınlara ücretsiz eşofman dağıtıldı. Denizli'de 13 ayrı noktada yapılan pilates kursuna katılan yaklaşık 4 bin kadın için Denizli'nin farklı noktalarında eşofman dağıtım töreni düzenlendi. Törene,  Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan ile pilates kursuna katılan kadınlar katıldı. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilk etapta Yenişehir Spor Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sentetik Buz Pisti ve Merkez Spor Salonu'nda düzenlenen eşofman dağıtım törenine katıldı. Başkan Zolan, kadınların yoğun ilgi gösterdiği eşofman dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, bayanların spor yaparak daha sağlıklı ve zinde olup, kurslarda birçok arkadaş ve yeni dostlar edinebileceklerini söyledi. Başkan Zolan, "Sonuçta spor ile hem sağlık anlamında hem de çevre anlamında birçok güzellikler sizlerle birlikte olacak. Ben faaliyetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Hanım kardeşlerimize yaptığımız her proje çok şükür başarıya ulaştı. Bir işe hanım eli değdiği zaman her şey başarıya ulaşıyor. Sizlerin gayreti ile inşallah daha güzel çalışmalar yapacağız" dedi.

4 bin kişi pilates yapıyor

Başkan Zolan, "Şu anda biz Denizli’de pilates yapma anlamında 4 bin kişiye ulaştık. Tabi ki bu sayının daha çok artmasını istiyoruz. Biz Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak yer ve malzeme ihtiyaçlarını karşılıyoruz, sizler de salonlarımızı doldurarak projelerimize destek veriyorsunuz. İnşallah uzak yerlerden gelen hanım kardeşlerimiz için de çalışmalar yaparak çeşitli bölgelere salonlar yapma anlamında çalışmalarımız olacak. Değişik sporlar yapabilme anlamında çalışmalarımız olacak. Spor sağlıktır. Spor hem ruh hem de beden sağlığıdır. Hanım kardeşlerimizin spor yapmalarının ilerleyen zamanlarda ne kadar önemli olduğunu biliyoruz" diye konuştu. Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Sadece hanım kardeşlerimiz değil çocuklarımız için de farklı branşlarda ücretsiz spor kurslarımız var. Gençlerimizi ve çocuklarımızı daha çok spor ile buluşturma anlamında Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak gayret göstereceğiz. İnşallah beylerinizin de spor yapmasını sağlamak adına çalışmalar yapacağız."

Kadınlardan teşekkür

Kadınların yoğun ilgi gösterdiği eşofman dağıtımı Yenişehir Spor Merkezi, Denizli Büyükşehir Belediyesi Sentetik Buz Pisti ve Merkez Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Bol bol hatıra fotoğrafı çektiren kadınlar kendilerine spor yapma imkanı sağlayan Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'a teşekkür etti.