PTT 1. Lig ekiplerinden Denizlispor, ligde kalma yolunda belki de kader maçı olacak Antalyaspor karşılaşmasına büyük bir dikkatle hazırlanıyor. 
Lig’in 27. haftasında evinde Antalyaspor’u ağırlayacak olan Denizlispor maça büyük bir dikkatle hazırlanıyor. Ligin ikinci yarısında aldığı kötü sonuçlarla birlikte 17. sıraya gerileyen Denizlispor, ligde kalmak için Antalyaspor maçından mutlaka 3 puanla ayrılmak zorunda olacak. Bu yüzden büyük bir dikkatle maça hazırlanan yeşil-siyahlılar, özellikle gol yollarında etkili olmak istiyor. Maç öncesi taraftarlar da bir araya gelerek Passolig kartlarını alırken, maç biletlerinin maraton 2 TL, kapalı tribün 10 TL olduğu açıklandı.
Ligde çok önemli bir maça çıktıklarını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Şu anda maalesef istemediğimiz bir yerdeyiz. Buradan kurtulmak için de 3 puanlara ihtiyacımız var. İlk olarak Antalyaspor maçıyla başlıyoruz. Kendi evimizde taraftarımızın da desteğiyle bu maçtan 3 puan almak istiyoruz. Eğer bu maçtan 3 puan alırsak ligde kalma yolunda önemli bir adım atmış oluruz" dedi.