HABERDENİZLİ.COM

Pamukkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ile gerçekleştirilen Ücretsiz Polis Mesleki Eğitim Merkezi (POMEM) Hazırlık Kursları devam ediyor.  Projede kapsamında eğitim alarak sınavı kazanan 39 genç, antrenörleriyle birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ve Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan’ı ziyaret etti. 

HEM ANNE HEM POLİS
Dört dönem boyunca yılmadan polislik hayalinin peşinden koştu. Hem eş, hem anne kimliğinin yanında Gençlik Sporun açtığı ücretsiz kurslarda sınavlara hazırlandı. Spor Salonuna getirdiği kızını bebek arabasında uyutup antrenmanlarını yaptı. İnandığı yolda azimle yürüyen Dilek Zengin, polisliği kazanarak örnek alınacak bir başarıya imza attı.

İBANOĞLU: “ŞEREFLİ BİR MESLEĞE ADIM ATTILAR”
POMEM sınavını başarıyla atlatarak polislik mesleğine ilk adımı atan gençleri tebrik eden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, gençlerin imkansızlıkları ve zorlukları bahane etmeden şerefli bir mesleğe adım attıklarını söyledi. Polis adaylarının mesleklerini daha iyi tanımaları için daha fazla araştırmalarını ve okumalarını isteyen İbanoğlu, gençlere mesleki yaşamlarında başarılar diledi.

ERDOĞAN: “GENÇLERİN AZMİNDEN GURUR DUYDUM”
Aylarca gece gündüz demeden gençlerin bu sınava hazırlandıklarını kaydeden Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan, gençleri azimlerinden dolayı kutladı. Erdoğan, başta antrenörler, Gençlik Spor yetkilileri ve emeği geçenlere bu onurlu göreve vesile oldukları için teşekkür etti. 

BUGÜNE KADAR 220 GENÇ HAYALİNE KAVUŞTU
Üç yıl önce Pamukkale Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve bugün 4 ilçede zenginleşerek devam eden ücretsiz akademilere hazırlık kurslarında bugüne kadar 220 genç hayaline kavuştu.