HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP (Özel haber)

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig (BAL) 7. grup Denizli temsilcisi Tavas Birlikspor’un düşmesi kesinleşince alt yapısında ki 16-17-18- yaş grubuna ait çok genç bir kadroyla çıktığı maçta, lig ikincisi olan ve şampiyonluk kovalayan Antalya temsilcisi Kepez Belediyespor’a 21-0 yenildi.

BAL tarihinde ki en farklı skor olarak kayıtlara geçen karşılaşma , Tavas Birlikspor’un sahası kapalı olduğu için Doğan Seyfi Atlı Stadı’nda oynandı. Manisa Bölgesi’nden Aydoğan Kaçmaz’ın yönettiği maçın ilk yarısı 9-0 bitti. İkinci yarıda hızını daha da arttıran Kepez Belediyespor, 12 gol daha attı ve sahadan 21 -0 galip ayrıldı. Karşılaşmada golleri, Emrah (7), Enes (6), Yusuf  (2), Erdinç, Engin, Obı, Şükrü, İbrahim ve Sercan kaydetti. Bu sonuçla geçen sezon baraj maçı ile BAL’a tutunan ve son gün katılım payı ödeterek lige alınan Tavas Birlikspor, 22 puanda kaldı ve ligden düşmesi büyük ölçüde kesinleşti.

A TAKIM FUTBOLCULARI DÖNMEDİ
Tavas Birlikspor’un esame listesine imza atan kulübün idari işlerden sorumlusu Ünal Tunçyürek, milli maç arası ve seçim nedeniyle liglere verilen ara için izin verilen A takım futbolcularının bir daha geri dönmedikleri için U16-U17 ağırlıklı bir kadro ile maça çıkmak zorunda kaldıklarını söyledi. Rakibin en çok gol atan 2 ismi olan Enes ve Emrah’ın gol krallığında iddialı konuma gelmek istedikleri için birbirleriyle adeta yarıştıklarını kaydeden Tunçyürek, “Tabi ki sonuç şık olmadı. Son 2 maça da bu gençlerimizle sahaya çıkmak zorundayız” dedi. Maçta 6 gol atan Emrah, bu sezon gol sayısını 15’e yükseltirken, Enes ise 20 gole ulaştı.

21-0’lık Tarihi Skora Futbolseverler Tepkili

21-0’A TEPKİ DE BÜYÜK OLDU
Karşılaşma sonrası Kepezli taraftarlar ve diğer sporseverler sosyal medya üzerinden Kepez Belediyespor’lu futbolculara büyük tepki gösterdiler. O tepkilerden bazıları:  

Osman Demir: 21 gol atmak o gençlerin geleceğini, psikolojisini kötü etkileyeceğini düşünmediler mi. Abilerinin bu şekilde fırsat bilerek onurlarıyla oynanması kamuoyu tarafından kınandı. Sizde hiç vicdan yok mu? Futbolda bir ahlak vardır. Centilmenlik vardır. Fırsat fırsat deyip çocukların psikolojisini bozmak geleceğini kararmaktır. Siz insan olamazsınız. İnsanda daha dünkü çocuklara saygı olur.

Abdi Yaşayacak: Neyini tebrik ediyorsunuz? Bu başarımı?

Davut Acat: Halt etmişler

Guven Güleniş: Çok ayıp yaptıkları centilmenlik dışı

Erdem Aldemir: TARİH 21 golü atanları değil KAHRAMANCA sahaya çıkıp mücadele eden TAVAS lı gençleri yazacaktır . Biz ne zaman bu kadar acımasız olduk gün gelir herkes kötü duruma düşebilir 21 gol atmak başarı değil AYIPTIR .

Mümin Kuzgun: Öncelik le Admin i kınıyorum bunu yayınladığı için sonra kepezspor hocası ve takımını kınıyorum adamlar maçtan kaçmamak için gencecik fidanları oynatmışlar siz o fidanların dalını budağını kırmışsınız şimdi de böbürlenmek boşuna sevinmek ise hata umuyorum ki hep BAL Lig de kalırsınız.

Ali Süngü: Tarih değil, meslektaşları genç çocuklara yaptıkları terbiyesizlik! "Empati'den anlarlar mı?!!!" diyeceğim ama o çocukların yerine kendilerini koysunlar!!!? Koysalar zaten yapmazlardı...

Hüseyin Karagöz: Tavaslı yöneticilerle, Kepez teknik heyetini ve topçularını kınıyorum. Bunun konuşulacak başka bi tarafı yok. Ne demek çıkmasalarmış, bu nasıl yorumdur.Marifet asıl teşvik almış gibi oynayan takımları hakeme rağmen yenmektir

21-0’lık Tarihi Skora Futbolseverler Tepkili

Ahmet Asiye Dal: Kepez değil kepaze spor bu ligi karakter olarak hak etmeyen bir kulüp yazıklar olsun size 2 hafta sonra Söke’de görüşmek üzere bize yapılanı unutmayız

Ramazan Yıldırım:  Bu rekor olsa ne olur, ayıp denen bir şey var çoluk çocuğa karşı bu yapılmaz

Abdullah Özçetin: Ne zamandır saygısızlık tebrik edilir olmuş

Ferhat Polaterce: O çocukların hayalleri umutları kırılmaz mı bundan şimdi kim sorumlu Tavaslı yöneticiler mi Kepezli sporcular mı denebilir !

Ender Ertan:  Kepez Belediyespor'u kınıyorum. Futbol skor oyunu tamam da bu kadarına ahlaksızlık denir. Skorla futbolcu arkadaşlarını katlettiler. Spor da ahlak dedikleri bu olsa gerek...

Abdi Işık: Spor ahlakından hiç ders almamış fırsatçı Kepez Belediyespor’u kınıyoruz.17 yaşındaki çocukların belki de BAL’da ilk maç deneyimi. Bu gencecik Tavas Birlik Spor’u temsil eden çocuklara yapılan bu hareketi kınıyorum. Attığınız goller o çocuklardan değerli değil. Yazıklar olsun Kepez....

21-0’lık Tarihi Skora Futbolseverler Tepkili