Denizli’de 2015-2016 sezonu tamamlanan Denizli Şehit Doğan Acar 2. Amatör Küme’de şampiyon olan takımlara kupaları düzenlenen törenlerle verildi. 3 grupta 23 takımın verdiği mücadele sonunda gruplarında ilk 2 sırayı alan 6 takım mutlu sona ulaşarak 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Denizli ASKF yönetimi ise sahalarda maçların hemen sonunda kupalarını takımlara ulaştırdı.

KIRALAN VE DEMİRYOLGÜCÜ KUPALANDI

Denizli Şehit Doğan Acar 2. Amatör Küme A Grubu’nda rakiplerini geride bırakarak mutlu sona ulaşan KıralanDemirspor  veDemiryolgücüspor takımları kupalarına kavuştu. Ligin son haftasında Gürpınarspor ile karşılaşan Kıralan Demirspor’un kupası zorlu maç sonunda verildi. Kupa törenine Ak parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ve ASKF yönetim kurulu üyeleri Vehbi Demir, Çağatay Bostancı ile Ahmet Aytekin katıldı. Maç sonunda futbolcular terleri soğumadan kupalarını almanın coşkusunu yaşadılar. Aynı grupta ikinci olarak 1. Amatör’e çıkma başarısını gösteren Demiryolgücüspor, kurulduğu ikinci yılda şampiyonluğa ulaştı.Sökmenspor ile Akkonak Sahası’nda oynanan maçtan sonra Demiryolgücü takımının kupası düzenlenen törenle verildi. Törene Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ile İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Hayati Ünal katıldı. Demiryolgücü, kurulduğu ilk sezonda şampiyonluk yaşayarak adını 1. Amatör Küme’ye yükselmiş oldu.

B GRUBU’NDAN İLÇE TAKIMLARI ÇIKTI

Denizli Şehit Doğan Acar 2. Amatör Küme B Grubu’nda ise sezonu zirvede tamamlayan Beyağaç Belediyespor kupasını düzenleyeceği şampiyonluk gecesinde alacak.  İkinci sırada yer alan Yeni Güneysporiçin ise tören Güney sahasında oynanan BaklanBelediyespormaçı sonrası düzenlendi. Törende Futbol İl Temsilcisi Musa Coşkun ve Denizli ASKF Yönetim Kurulu Üyesi Ünal Coşkun mavi-beyazlı takımın sporcuları şampiyonluk kupasını teslim etti.
 
İNCİLİPINAR VE KARAKOVA ÇOK MUTLU


Denizli Şehit Doğan Acar 2. Amatör Küme’de 2015-2016 sezonunda mutlu sona ulaşan İncilipınarsporve Karakovaspor takımları da şampiyonluk kupalarını aldı.Ligin son haftasında  Doğan Demircioğlu sahasında Mehmetcikspor ile mücadele den kırmızı-beyazlı takım adını zirveye yazdırarak 1. Amatör Küme’ye yükselmeyi başardı. Müsabaka sonunda Denizli ASKF Genel Sekreteri Kemal Karaoğlan ve ASKF Yönetim Kurulu üyesi Mesut Bacikoğluİncilipınarspor’un kupasını teslim etti. Yine C Grubu’nda mücadele eden Karakovaspor, adını 1. Amatör Küme’ye yazdırdı. Karakovasporlu oyuncuların teri kurumadan ASKF Başkan Yardımcısı Emin Şen ile ASKF Yönetim Kurulu Üyesi M. Emin Ataş tarafından kupaları verildi.





“TERLERİ KURUMADAN KUPALAR VERİLDİ”

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli Şehit Doğan Acar 2. Amatör Küme’de 2015-2016 sezonunun tamamlandığını ifade ederek, “3 grupta 23 takımın katıldığı ligde heyecan sona erdi. Statü gereği gruplarında ilk 2 sırayı alan takımlar 1. Amatör Küme’ye yükseldi. Biz de ASKF yönetimi olarak mutlu sona ulaşan takımlara kupalarını maçların hemen sonunda futbolcuların daha terleri soğumadan verdik. Başarının ödülünün hemen verilmesi bizim için önemli. Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte bu konuya verdiğimiz önem nedeniyle takımların kupalarını sahalarda teslim ettik. Sadece Beyağaç Belediyespor takımı kupasını düzenleyeceği şampiyonluk gecesinde alacak. Onun dışında Kıralan Demirspor, Demiryolgücüspor, Yeni Güneyspor, İncilipınarspor ve Karakovaspor takımlarının kupaları teslim edildi. Ben bu ligde mücadele eden tüm takımlara teşekkür ederken, mutlu sona ulaşan 6 takıma da 1. Amatör Küme’de başarılar diliyorum” dedi.













Zekican Şenkaya