HABERDENİZLİ.COM / SEBAHATTİN ALP

İlk hafta müsabakalarında golsüz maç olmadı. 6 maçta fileler 19 kez havalandı. 3 maçta ev sahibi takımlar güldü. 2 maçta da deplasman takımı galip geldi. 1 maçta beraberlikle sonuçlandı.

Denizli ASKF yönetimi 1. Amatör Küme’de yeni sezonun açılışını Güney ilçesinde Yeni Güneyspor ile Dodurgalarspor maçıyla yaptı. Denizli ASKF Genel Başkanı Feyyaz Ceşen, Futbol  İl temsilcisi Musa Coşkun ve yardımcısı Mehmet Tuncer ile her iki kulübün başkan ve yöneticilerinin katıldığı açılış maçında, ev sahibi Yeni Güneyspor, Dodurgalarspor’u 3-1 yendi.

1.Amatör Küme’de yeni sezon hayırlı uğurlu olması dileğinde bulunan Denizli ASKF Genel Başkanı Feyyaz Ceşen,  “ İlk hafta merkeze uzak 2 takımın mücadelesinde olmak istedik ve startı Güney’den verdik. U14 ve U16’lar 14 Eylül’de, Süper Amatör Küme Ali İpek Sezonu 21 Eylül de başladı. Başlayan liglerimiz, centilmence, fair play çerçevesinde devam etmekte. Bu yıl amatör takımlarımız, ekonomik açıdan zor bir dönem geçirmekte. Fedakarca hizmetleriyle kulüplerimizin ayakta kalıp, faaliyetlerine devam etmesini sağlayan kulüp başkan ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin kulüplere destek olmalarını bekliyoruz” dedi.

B ve C grubunda 10 ar takımın olması nedeniyle müsabakalar 19-20 Ekim 2019 tarihlerinde başlayacak. 32 takımın 3 grupta mücadele edeceği ligde gruplarını ilk iki sırada tamamlayan 6 takım doğrudan Play-off’ a yükselecek.

1.Amatör Kümede yeni sezon Güney'den Start Aldı

1. Amatör Küme A Grubu ilk hafta maçlarında alınan sonuçlar şöyle: 
Tekkeköyspor – Siteler Mahallesispor: 3-0

Pamukkalespor – Telekomspor: 2-2

Üçler Albayrakspor – Bekilli Belediyespor: 0-1

Denizli Yıldızspor – Çardak Belediyespor: 3-0

Yeni Güneyspor – Dodurgalarspor: 3-1

Gökbörü İncilipınarspor – Şemiklerspor: 0-4

1.Amatör Kümede yeni sezon Güney'den Start Aldı

1.Amatör Kümede yeni sezon Güney'den Start Aldı

1.Amatör Kümede yeni sezon Güney'den Start Aldı