3 dönemdir başkanlık görevini yapan Feyyaz Ceşen, bir kez daha delegelerin güvenini alarak bir kez daha başkan seçildi. Ceşen genel kurula katılan 244 delegenin 158’sinin oyunun alırken, diğer aday Osman Duran 85 oyda kaldı. Delegelere teşekkür eden Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen, “Denizli amatör camiasını daha iyi noktalara getirmek için yönetimimle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Denizli ASKF’nin 14. Olağan Genel Kurulu yoğun katılımla gerçekleşti. Olağan genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Gençlik Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Çardak Belediye Başkanı Mahmut Öztürk, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik de katıldı. Divan oluşumundan sonra kongrede adaylığını açıklayan mevcut başkan Feyyaz Ceşen ile birlikte geçen yılın nisan ayında istifa eden ve adaylığını açıklayan Yaşar Kacar’ın adaylığı delege olmadığı için kabul edilmedi. Yaşar Kacar karara itiraz etti. Ancak tüzük gereği Kacar aday olamazken, divana Kızılcabölükspor Başkanı Osman Duran aday olduğuna dair listeyi sundu. Sürpriz aday Osman Duran’ın yönetim kurulu listesinde olan Mehmet Gülbaş, kurulda olmak istemediğini belirterek itirazda bulundu. Osman Duran’ın seçilmesi halinde istifa edeceğini açıklayarak, seçimin yapılmasını engellemedi.

ZOLAN: “AMATÖRLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Kongreye katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Osman Zolan bir konuşma yaptı. Amatörlerin büyük bir aile olduğuna vurgu yapan Başkan Zolan, “Denizli’deki gençlerin spor yapmasına imkan sağlayan ASKF bugün başkanını seçecek. Biz bugüne kadar ASKF ile çok başarılı çalışmalara imza attık. Biz Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman sporcuların ve kulüplerin yanında olduk, bundan sonra da olmaya devam edeceği. Genel kurulun hayırlı olmasını dilerim” dedi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”

Denizli ASKF Başkanı Feyyaz Ceşen ise konuşmasında 3 dönemdir Denizli amatörüne gece gündüz demeden ekibiyle birlikte hizmet ettiklerini ifade ederek, “Denizli’de 9 yılda çok önemli çalışmalar yapıldı.  Denizli her geçen gün büyüyen bir şehir. Biz de amatörler büyük bir aileyiz. İlimizde artık toprak saha kalmadı. İlçelerde dahil olmak üzere gençlerimizin spor yapması için tesisler kazandırıldı. Biz bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla Denizli’ye en iyi şekilde hizmet ettik. Bir dönem daha çalışmalara devam etmek için yönetimimle birlikte tekrar aday oldum. Son sözü siz değerli delegelerimiz söyleyecek” diye konuştu. ASKF Başkanlığına aday olan Osman Duran ise ASKF’de değişim zamanı geldiğini ifade ederek, “Yeni yönetimle birlikte çok daha iyi işlerin yapılacağına inandığım için aday oldum.  Seçildiğim takdirde Denizli amatörünü çok daha iyi yerlere taşımak için çalışacağım” dedi. Konuşmaların ardından yapılan tüzük değişikliği ile 11 olan yönetim kurulu üyesi sayısı 15 oldu. Yapılan genel kurul sonra Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen kullanılan 244 oyun 158’ini aldı ve 4. kez başkan seçildi. Osman Duran ise 85 oy alabildi. Oylama sonunda iki başkan adayı birbirlerini kutlayarak, camiaya birliktelik mesajı verdi.

“ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILACAK”

Bir kez daha Denizli ASKF Başkanlığı’na seçilen Feyyaz Ceşen, kongre sonunda yaptığı teşekkür konuşmasında ise, “Bize güvenen ve destek veren herkese teşekkür ederim. Kongreden çıkan sonuç camiamıza hayırlı olsun. Biz bugünden itibaren tüm kulüplerimiz için bugüne kadar olduğu gibi çalışmaya devam edeceğiz. Kongrede aday olan Osman Duran’a da teşekkür ederim. Biz yeni yönetim olarak amatörlerimiz için önemli projelerin hayata geçirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Kongremize katılan tüm delegelere teşekkür ederim” dedi. 

İŞTE YENİ YÖNETİM

Denizli ASKF Başkanlığı’na 4. kez seçilen Feyyaz Ceşen’in listesinde Kemal Karaoğlan Genel Sekreter olarak yer alırken, yönetim kurulunda ise Vehbi Demir, Emin Şen, Ünal Coşkun, Ahmet Aytekin, Mesut Bacıkoğlu, Ayşe Sarıkaya, Mehmet Emin Ataş, Muhammet Kesici, Kadir Kabaklıoğlu, İsmail Tolcu, İbrahim Eroğul, İlhan Üşür ve Çağatay Bostancı yer aldı. Denetim Kurulu’nu Levent Öztaş, Ümit Alptekin ve Senan Soylar oluştururken, Disiplin Kurulu’nda ise Veli Deveciler, Köksal Çekerek, Sezai Sakin, Enver Tarhan ve Özlem Aksekili yer aldı. İlhan Üşür, Ünal Coşkun, Çağatay Bostancı, Fahrettin Aşcı, Oktay Çıtak, Sezai Sakin, Mehmet Tekin, Mahir Gökoğlan, Köksal Çekerek, Gökmen Bayındır, Vehbi Demir, Ahmet Aytekin, Emin Şen, Selim Erol ve Ufuk Özkan Konfederasyon delegeliğine seçildi. Onur Kurulu’na seçilen isimler ise; Ali İpek, Şeref Varol, Salih Coza, Tanju Beştaş, M. Akif Aycan, Ali Erişkin, Hayrettin Özen, İsmail Edip Yılmazlı, Faruk Boyacı, Hikmet Olgun, Necip İrdem, Selim Berber, Adnan Tatar, Kamil Karabuğa, Hıdır Ercedoğan, Mustafa Aktaş, Kadir Serin, Ramazan Birgi, Mustafa Aydemir ve İbrahim Çelebioğlu oldu.