Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy, deplasmanda aldıkları 5-1'lik 1461 Trabzon yenilgisini iş kazası olarak gördüklerini belirterek, gelecek haftadan itibaren çıkışa geçeceklerini söyledi. 
PTT 1. Lig’in 21. haftasında deplasmanda 1461 Trabzon’a 5-1 mağlup olan Tekden Denizlispor’da moraller bozuldu. Ligin ikinci yarısına ekonomik sıkıntıyla giren ve 2 haftada 1 puan alabilen yeşil-siyahlılar bir an önce bulundukları durumdan kurtulmak istiyor. Maçın ardından Denizli’ye dönen yeşil-siyahlı ekip Balıkesirspor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakat olan Süleyman ve Bülent’in katılmadığı antrenmanda teknik direktör Özcan Bizati, futbolcularına moral vermeye çalıştı.

ÖZCAN BİZATİ: "FUTBOLCULARIMA GÜVENİYORUM"
Özellikle ikinci yarıda oyundan koptuklarını ve mağlubiyetin kaçınılmaz olduğunu belirten Bizati, "Bu maçı unutarak, Balıkesirspor maçına kilitlenmemiz lazım. Mağlubiyeti Balıkesirspor maçında telafi edeceğiz. Bu hafta bizi sıkı bir çalışma bekliyor. Futbolcularıma güveniyorum. Bu maçtan puanlarla dönmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

MEHMET ÖZSOY: "BU MAÇ İŞ KAZASI"
Tekden Denizlispor Başkanı Mehmet Özsoy ise maçın futbolcularına güvendiğini vurgulayarak, "Futbolda yenmek de var yenilmek de. Bu mağlubiyeti iş kazası olarak değerlendirmeliyiz. Futbolculara inancımız tam. Balıkesirspor maçında bunu telafi edeceklerine inanıyorum. Bu maçı bir an önce unutup, gelecek hafta oynayacağımız maça konsantre olmamız gerekiyor. Transferde de hocamızın raporu doğrultusunda eksik mevkilere gereken takviyeleri yapacağız. Herkesin içi rahat olsun. Tekden Denizlispor gelecek haftadan itibaren çıkışa geçecektir" diye konuştu.