Denizli Atatürk Stadı’nda yapılan toplantıya Denizli İl Gençlik ve Spor Müdürü Ahmet ibanoğlu, Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Feyyaz Ceşen, Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Sinan Baş, Denizli Hakemler Derneği Başkanı Emrah Bayrakçı, MHK eğitimcisi Taner Gizlenci ve çok sayıda hakem katıldı. Toplantıda MHK eğitimcisi Taner Gizlenci, yeni sezonda değişen uygulamalar ve hakemlerin dikkat etmesi gereken kurallar ile ilgili bilgiler verdi.
Her klasmandan 120 hakemin katıldığı toplantıda konuşan Denizli İl Hakem Kurulu Başkanı Sinan Baş, yeni sezonun tüm hakem camiasına hayırlı olmasını diledi. Baş, "2014-2015 sezonunu hakemler olarak açtık. Denizli olarak her klasmandan 120 hakemimiz değişik liglerde görev yapıyor. Ayrıca 30 da gözlemcimiz var. Salı ve Perşembe günleri Denizli Atatürk Stadı’nda çalışmalar yapıyoruz. Süper Lig’de bu sene bizi temsil eden Özkan Çeliker var. Denizlili hakemler olarak onunla gurur duyuyoruz. Denizli’den daha fazla hakemin çıkması ve sadece Süper Lig’de değil UEFA’da da bizi temsil etmesini istiyoruz. Bunun için çalışmalarımızı ara vermeden sürdürüyoruz. Bayan hakemlerin de ilgisi gittikçe artıyor. İnşallah ilerleyen yıllarda Denizli’den çıkacak bayan hakemleri Süper Lig’de görev yaparken görürüz" dedi.
Denizli Hakemler Derneği Başkanı Emrah Bayrakçı ise yeni sezonda en az hata ile maçlar yönetmek istediklerini belirtirken, malzeme yardımı konusunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın yardımcı olduğunu söyledi. Bayrakçı, çanta, yağmurluk ve kıyafetlerin Topbaş tarafından karşılandığını ifade ederek teşekkür etti.