Belusso Mobilya, kendine has tarzı ve özgün mobilya modelleriyle adını kısa zamanda duyurmayı başardı. Modoko’da hizmet veren Belusso Mobilya, özel projelendirme ve mimari desteği ile ev yaşam alanlarını size özel kılmaya özen gösteriyor.

Modern mobilya modelleriyle kaliteyi ve ihtişamı gözler önüne seren Belusso Mobilya, daha çok projeleriyle öne çıkmaktadır. Ulusal ve uluslararası birçok mobilya dekorasyon projesinde imzasını bulunduran Belusso Mobilya, bilinirlik ve çözüm odaklı tanınma ile ilgi odağı olmaktadır.

Kitaplıklı Tv Ünitesi

Geniş salonların en özel tamamlayıcısı, efektif duruşu ve fonksiyonel yapısıyla kitaplıklı tv ünitesi olmaktadır. Belusso Mobilya; birbirinden özel kitaplıklı tv ünitesi modellerini tam olarak size uygun renk, ölçü ve malzeme seçenekleriyle çalışmaktadır. Alanında deneyimli ve profesyonel mimar kadrosu ile hizmet verirken, etkin ve dinamik üretim gücü ile zamanında ve sorunsuz ürün teslimat ve kurulumunu gerçekleştirmektedir.

somineli-tv-unitesi-2

Şömineli Tv Ünitesi

Evlerinizin atmosferine yeni bir renk getirecek, dekorasyon anlayışınıza özel bir boyut kazandıracak olan şömineli tv ünitesi modelleri Belusso Mobilya farkıyla sizlerle. Özgün ve zarif yanı, içinizi ısıtacak tasarım çizgisi ve özel ölçü seçenekleriyle tam olarak size uygun hale getirilerek tasarlanmaktadır. Profesyonel kadrosu ile zamanında ve etkin teslimat birimi ile kurulumunu özel olarak sunmaktadır. Satış sonrası yaşayacağınız herhangi bir problemde anında ve çözüm odaklı yaklaşımla Belusso Mobilya daima yanınızda.

tv-unitesi-5

Siz de şömineli tv ünitesi modellerini görmek, geniş salonlarınızda bu özel tasarımlara yer vermek istiyorsanız Belusso Mobilya Modoko mağazasını ziyaret edebilirsiniz.

Belusso Mobilya Sahibi Ramazan Macit Kimdir?

Ramazan Macit tarafından kurulan Belusso Mobilya, ülkemizdeki istek ve ihtiyaçlar doğrultusunda büyük bir vizyon ve başarı ile kurulmuştur. Konfor alanlarındaki şık mobilya modellerinin tasarımlarının yanı sıra iç mimarlık hizmeti ile her ince ayrıntıyı projelendiren Belusso Mobilya, güvenilir kargolama sistemi ile de ülkemizin ve yurt dışının her yerine gönderim yapmaktadır.

Ramazan-Macit-2

Modoko’da faaliyet gösteren Belusso Mobilya firmasını ziyaret ederek iç mimarlık hizmeti hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.