Serinhisar ziyaretinde coşkulu bir kalabalıkla karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Yatağan’da vatandaşlara seslendi. Başkan Zolan, “Yaptığımız hizmetlerden sadece bizler değil, torunlarımızın torunları da faydalanacak. Allah’ın izniyle burayı baştan aşağıya değiştireceğiz” dedi.
Serinhisar ve Yatağan’ın Büyükşehirle birlikte büyük hizmetler alacağını kaydeden Başkan Zolan, “Bu güzel karşılamanızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Yatağan bizim özümüz. Yatağan bizim köklerimizin sapa sağlam durduğu yer. Ne zaman Yatağan’a gelsek, manevi duygularımız canlanır. Bu sebepten Yatağan’a gözümüz gibi bakmak zorundayız. İnşallah, Serinhisar’ımız ve Yatağan’ımız Büyükşehirle büyük hizmetler alacak. 30 Mart’ta yeni bir başlangıç yapıyoruz ve Büyükşehire ilk adımı atıyoruz. İnşallah, Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Serinhisar Belediyesi ile kol kola gireceğiz. Sizlerin de yardımıyla hizmet kervanını daha ileriye taşımak için gayret sarf edeceğiz” dedi.

Konuşmasında Denizli’deki büyük değişimden bahseden Zolan, “Adeta büyük bir köy olan Denizli’miz çok şükür 10 yılda; AK Parti belediyecilik anlayışıyla alt yapısıyla, üst yapısıyla, şehir giriş ve çıkışlarıyla çok büyük yol aldı. Bugün baktığımızda Denizli’miz her yönüyle hak ettiğini aldı. Büyükşehir olmayı da hak ediyordu, Büyükşehri de aldı” dedi.