HABERDENİZLİ.COM

Festivalin 2. gününde sahne alan Nevzat Karalp Anadolu Lisesi öğrencilerinden Aykut Yalçınkaya, Kaan Karamanlı, Mert Kaya, Şükrü Can Akyol, Oğuzhan Akköse’den oluşan Grup Yükselen, ilk kez sahne aldıkları Serinhisar 1.Gençlik, Kültür ve Sanat Festivalinde sergiledikleri performansla tam not aldı.

Damla Organizasyon sahibi Osman Tan Ünlü’nün büyük destek verdiği Serinhisar 1. Gençlik, Kültür ve Sanat Festivali Kortej yürüyüşü ve fotoğraf sergisinin açılışı ile başladı.

 Sunuculuğunu Yaşar ÖZTÜRK'ün yaptığı, Festival saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda halk oyunları gösterisinden sonra Halk Denizli milletvekili Şahin TİN, MYK üyesi Cahit ÖZKAN, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali DEĞİRMENCİ, Serinhisar Kaymakamı Hakan ALKAN, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet KOBAŞ, Festival komitesi adına Halil KEYİK konuşma yaptı. 

Konuşmaların ardından, Meslek Yüksek Okulu yapımına büyük katkı sağlayan Cevriye ESEN hanımefendiye yardımlarından dolayı plaket takdim edildi.

Festivalin İlk Gününde sahne alan Ankaralı sanatçı Hüseyin Kağıt hayranları ile buluştu. Hüseyin Kağıt hayranları adeta Serinhisar’a akın ederek hem seslendirdiği parçalarına eşlik etti hem de sahne sonrasında fotoğraf çektirmek için büyük izdihama yol açtı.