Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde PKK'nın saldırısında şehit olan 11 asker için Denizli'de gıyabı cenaze namazı kılındı. Aralarında şehit yakınları, Türkiye Gençlik Birliği, Ülkü Ocakları, Alperen Ocakları üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 400 kişi, teröre lanet yağdırdı.

Türk- Eğitim Sen Denizli Şubesi'nce, Yeni Camii'de ikindi namazı sonrası kılınan gıyabi cenaze namazına, aralarında şehit yakınları, Türkiye Gençlik Birliği, Ülkü Ocakları, Alperen Ocakları üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 400 kişi katıldı. Daha sonra Belediye binası önünde toplanan grup, terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı. 'İmralı basılsın, Apo asılsın', 'Kahrolsun PKK', 'Hepimiz askeriz, ölmeye hazırız' sloganları atan grup adına bir açıklama yapan Mehmet Ali Balık, "Türk milletinin sabrını kimse zorlamasın. Atatürk'ün kurduğu çağdaş Cumhuriyet ilelebet yaşayacak. Kürt açılımı, demokratik açılım derken, teröre taviz verilmesin" dedi.

Grup daha sonra Valilik binası önüne kadar yürüdü. Burada, İstiklal Marşı okunduktan sonra grup olaysız dağıldı. Polisin, olası bir tepkiye karşı BDP binası önünde yoğun güvenlik önlemleri aldığı görüldü.