HABERDENİZLİ.COM

Sarayköy Belediye Başkanı ve AK Parti Sarayköy Belediye Başkan Adayı Ahmet Necati Özbaş’ın seçim çalışması başladığı günden bu yana devam eden vatandaşların büyük desteği beğeni topladı, dikkat çekti. Sarayköylülerin bir gün bile yalnız bırakmadığı Başkan Özbaş’ın Sakarya Mahallesindeki mitinginde sevgi, coşku ve heyecan bir aradaydı. 

Sakarya Mahalle mitingi alanına Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yürüyerek ulaşan Başkan Özbaş’a yüzlerce Sarayköylü eşlik etti. Yağmur ve soğuk havaya inat Başkan Özbaş’ın birlik ve beraberlik mesajı olan “Biriz, Güçlüyüz, Sarayköylüyüz” sözlerini söyleyen kalabalığa evlerinde bulunan vatandaşlar balkonlarına ve pencerelerine çıkarak eşlik etti. 

7’de 70’e tüm vatandaşların sevgiyle karşıladığı Başkan Özbaş, “Sakarya Mahallemize rahmetle, bereketle geldik. Yağmur ve soğuk demeden bizlere gönülden destek veren hemşehrilerimle aramızda oluşan gönüldaşlığı, birlikteliği, kardeşliğini hep birlikte kurduk. Beni kardeşi, evladı gibi gönüllerine basan siz kıymetli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. 5 yıl önce hemşehrilerimiz bu kardeşine ve ekibine gönül açıp, bir mühür ile geleceğini inşa ettiyse bu akşamda buradaki sevgi ve birlik o inşa edilen geleceğin, yapılan işlerin, kurulan köprülerin üzerine daha nicelerinin kurulacağının belirleyicisi gibi. Hemşehrilerimiz ile aramızda heyecan ve kalbi muhabbet var. O yüzden bu güzel ruh 31 Mart’ta inşallah hizmet zaferiyle yeniden taçlanacak. Bizim 5 yıl boyunca süren hizmetlerimiz seçim endeksli, sandık endeksli çalışmalar değildi. Bizim hayallerimizde bu şehrin hem alt, hem üst yapıları; hem kalkınması hem de vatandaşlarımızın rahat bir hayata kavuşması vardı. Çok şükür 5 yıl boyunca hayallerimizi gerçekleştirmenin gururunu yaşadık. Şimdi ise daha büyük hayallerimizin gerçekleşmesi için tekrar yola çıkıyoruz” dedi.

Yağmur Ve Soğuk Havaya Rağmen Özbaş Sevgisi Caddelere Dolup Taştı