HABERDENİZLİ.COM

Vali Hasan Karahan'ın ziyareti ilk olarak Sarayköy Kaymakamlığı’na oldu. Burada Karahan'ı Kaymakam Fatih Akkaya ve diğer ilçe protokol üyeleri tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Kaymakamlık makamına geçen Vali Karahan, Kaymakam Fatih Akkaya’dan ilçede gerçekleşen kamu yatırımlarının son durumu hakkında bilgi aldı. Ayrıca; Kaymakam Fatih Akkaya, Sarayköy Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri tarafından yapılan el emeği nakış işlemeli tepsiyi Vali Hasan Karahan’a hediye etti.

Vali Hasan Karahan Sarayköy’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Daha sonra Sarayköy Belediyesi’ne geçen Vali Hasan Karahan Belediye önünde  Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve belediye personeli tarafından karşılandı. Karşılamanın ardından Belediye Başkanlığı makamına geçen Vali Hasan Karahan; Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’tan Belediyenin ilçede gerçekleştirdiği ve devam eden yatırımları hakkında bilgi aldı.
Sarayköy Belediyesi ziyaretinin ardından; Vali Hasan Karahan Sarayköy Belediyesinin yapımını üstlendiği, Pamukkale Üniversitesinin de destek verdiği Sarayköy Meslek Yüksekokulu’nun yeni binasının inşaatı ve 100 kişi kapasiteli olacak olan ortaöğretim öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu.

Vali Hasan Karahan Sarayköy’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi

Daha sonra yapımı devam eden 410 konutluk TOKİ inşaat sahasını gezen Vali Hasan Karahan yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Vali Hasan Karahan Sarayköy’de Bir Dizi Ziyaret Gerçekleştirdi