Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ve  ilçe halkı Efe Meydan’ında halk oyunları ekibini davul, zurnayla karşıladı. Sarayköy Atatürk Ortaokulu başarıyı elinden bırakmıyor. 2016-¬2017 Okul Sporları Sezonu Halk Oyunları Yıldızlar ¬Gençler Grup yarışması 04¬-05 Mart tarihlerinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde gerçekleşmiş, yıldızlar geleneksel düzenlemeli dalda 90.00 puan alarak grup birincisi olmuş ve Halk Oyunları Tükiye Finalleri yarışmasına girmeye hak kazanmıştı.
Sarayköy Belediyesi’nin desteklediği Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları ekibi Recep Yazıcıoğlu Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşen Halk Oyunları Tükiye Finalleri müsabakasındaki performanları ile herkesi mest ederek yine bir başarıya imza attı.
2015 yılında Türkiye üçüncülüğü , 2016 yılında Türkiye birinciliği alan Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları Ekibi 2017 yılında Türkiye ikinciliği alarak başarıya imza attı.
Kupalarını alarak Sarayköy’e dönen ekip ilçede sürpriz ile karşılaştı. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş’ın aralarında bulunduğu ilçe halkı Sarayköy Atatürk Ortaokulu Halk Oyunları Ekibini ellerinde meşaleler, davullu zurnalı  Efe Meydan’ında karşıladı. Ekip, Başkan Özbaş ve ilçe halkı ile başarıyı kutladı. Ardından da Efe Meydan’ından Başkan Özbaş ile zeybek oynadı. 
Ekibi tek tek tebrik eden Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Bizlerin göğsünü kabartan öncelikle antrenör Ömür Günay hocamı ve gençlerimizi tebrik ederim. Her yıl olduğu gibi bu yılda başarıyı ellerinden bırakmadılar. Onların yanında olmaktan gurur duyuyorum. Belediye olarak hep yanlarındaydık bundan sonra da desteklerimizi bırakmadan yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.