HABERDENİZLİ.COM

1977 yılında Sarayköy’de doğan 2 çocuk annesi Fatma Demirbakan Kurt, işindeki başarısıyla isminden söz ettiren iddialı bir iş kadını. Demirbakan Tarım Ürünleri’nin sahibi olan Kurt, başarılı iş hayatında birçok ödülle layık görüldü.

SARAYKÖY’ÜN ÖDÜL ALAN TEK İŞ KADINI
Sarayköy’ün tek ödül alan iş kadını olan tüccar Fatma Demirbakan Kurt, 2006 ve 2008 yıllarında Denizli Ekonomisinin Aktörleri ödülüne layık görüldü.

Kurt, son olarak Denizli İş Kadınları Birliği’nin (DİKAB) düzenlediği 2. İş Dünyası Kadınları Ödül Töreni’nde  “Başarılı İş Kadını” ödülüne layık görüldü. Ödülünü Denizli Ticaret Odası Başkanı Uğur Erdoğan ve AK Parti Denizli Milletvekili Nilgün Ök’ün elinden aldı. Kurt’u mutlu gününde kızı Gizem Kurt, Sarayköy Tarım Kredi Kooperatif Müdürü Gülşen Kocataş ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sergül Yağız yalnız bırakmadı.

sarayköy iş kadını

Kurt, başarısını sadece iş hayatında yürütmüyor. Denizli Ticaret Odası Kadın Girişimciler Kurulu Başkan Yardımcılığı ve borsaya dâhil maddelerin alım satımı, borsada oluşan fiyatların tespit, tescil ve ilanı işleriyle meşgul olmak üzere kurulan kamu tüzel kişiliğine sahip Denizli Ticaret Borsası’nın meclis üyeliği görevlerinde de yer alıyor.

sarayköy iş kadını

TEK KADIN MECLİS ÜYESİ
İş hayatının yanı sıra siyasette de ismini duyuran Fatma Demirbakan Kurt, Sarayköy Belediye Meclisi’nde AK Parti meclis üyesi görevinde. Kurt, Sarayköy Belediye Meclisi’nin tek kadın meclis üyesi olarak yer alıyor.

Başarının asla tesadüf olmadığını belirten Fatma Demirbakan Kurt, azimli ve en önemlisi de yapılacak işin sevilerek yapılmasının her zaman başarıya götüreceğinin altını çiziyor. Kurt, “Ben işimi çok seviyorum. Toprak ile çiftçilerimizle hep birlikteyiz. Buğday, mısır, arpa, pamuk ve en önemlisi de yerli ürünlerimizin alım satım işlerini yapıyoruz. Toprakla, tarımla uğraşmak bana iyi geliyor. Yıllardır bu işin içinde olmamız doğru ticareti bulmamıza her zaman yardımcı oluyor aslında. Bugün hayatımda 3. kez bir ödüle layık görüldüm. Bir kadın olarak hatta anne olarak Başarılı İş Kadını ödülüne layık görülmem beni çok mutlu etti. Beni bu anlamlı ödüle layık gören başkanımıza, yönetimimize ve işimdeki başarı ortaklarım olan eşim Hacı Kurt’a, kardeşim Derviş Demirbakan’a çok teşekkür ediyorum” dedi.

sarayköy iş kadını