Okullar ve kulüpler bazında 7 farklı kategoride düzenlenen yarışmalarda Sarayköy’den katılan ekipler 7 birincilik elde ettiler. Okullar bazında Yıldızlar Düzenlemeli dalda Sarayköy Atatürk Ortaokulu 1. olurken , Okullar Arası Gençler Düzenlemeli ve Düzenlemesiz dal da ise kulüpler bazında Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü adına yarışan Pamukkale Cumhuriyet Anadolu Lisesi 1. basamağın sahibi oldular.
Kulüpler bazında yapılan yarışmalarda ise, Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü salonda fırtına gibi esti.Yıldızlar düzenlemeli, Gençler düzenlemeli ve düzenlemesiz ,büyükler düzenlemesiz dallarda 1. Göğüsleyen Sarayköy Gençlik ve Spor Kulübü, izleyicilere güzel anlar yaşattılar.

Bu sonuçlarla hem okullar hem de kulüp olarak Ege Bölge Finalleri’ne katılmaya hak kazanan Sarayköy'ün efeleri, kendilerini izlemeye gelen ailelerine büyük mutluluk yaşattılar.
Alınan büyük başarıların ardından açıklama yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ”Hem okullar bazında hem de kulüpler bazında yarışan tüm kardeşlerime, antrenörleri Ömür Günay Hocamıza , yardımcı ekibine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.

Geçen sene Okullar arası yıldızlar düzenlemeli dalda Türkiye Şampiyonluğu ve kulüpler arası gençler düzenlemesiz dalda Türkiye Üçüncülüğünü ilçemize ve ilimize kazandırdıktan sonra, bu başarıları taçlandırmak için yoğun bir çalışmanın içine giren ekibimiz, azmin ve inancın semeresini bugün muhteşem bir zaferle aldılar. 7 farklı kategoride yarışan kardeşlerimiz 7 dalda birincilik elde ederek Türkiye Şampiyonluğuna giden yolun ilk virajını, tüm Denizli’yi kendilerine hayran bırakarak döndüler. Geçen yıl olduğu gibi bu yılda tüm Türkiye, Sarayköy'ün Efelerini konuşacak. Sarayköy Belediyesi olarak onlara sponsor olmakla, onlara destek vermekle ne kadar doğru bir karar verdiğimizi bugün bir kez daha gördük. Burada ter döken kardeşlerim kadar onları bu salonda destekleyen ailelerine bir kez daha teşekkür ediyorum.” dedi.