Sarayköy Belediyesi, sosyal belediyecilik alanında da hizmetine hizmet katmaya devam ediyor. Belediye tarafından titizlikle yürütülecek olan “Evde Ücretsiz Berber Hizmeti” projesi hayata geçirildi. Belediyenin görevli berberi yaşlı, engelli ve hasta vatandaşları evinde ziyaret ederek saç ve sakal tıraşlarını yapmaya başladı. 

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “Sarayköy Belediyesi olarak halkımıza verdiğimiz değeri göstermek ve yaşamlarını kolaylaştıracak katkılar sunabilmek için çeşitli projeleri hayata geçiriyoruz. Evde Ücretsiz Berber Hizmetimizde bunlardan bir tanesi oldu. Yaptığımız gözlemler sonrasında böyle bir hizmete ihtiyaç olduğu fark ettik. Ardından yaptığımız çalışmalar sonucunda projemizi hayata geçirdik. Şimdi belediyemizde görevli berberimiz 65 yaş üstü yaşlıların yanı sıra engelli ve hastaların sakal ve saç tıraşlarını yapacak” dedi. 

Mahalle muhtarı aracılığı ile bu tür vatandaşlara ulaşıldığını belirten Başkanı Özbaş, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımız Sarayköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünü 415 1007 numaradan arayarak bu hizmetimizden yararlanabilir” diye konuştu.