Sarayköy Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Başkanlığında gerçekleştirilen meclis toplantısında 5 gündem maddesi oylandı. Belediye encümenine 1 yıl süre ile Ersin Uz ve Mustafa Güdücü seçilirken Plan ve Bütçe Komisyonu, İmar Komisyonu, Yönetmelik İnceleme Komisyonu, Genel İdare Hizmetleri Komisyonu, Eğitim Kültür, Turizm, Sanat ve Spor Komisyonu üyeleri de belirlendi. 
Ardından 2017 faaliyet raporu meclis üyelerinin onayına sunuldu. Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, Meclis Başkanlığı’nı 1. Başkan Vekili Mustafa Horzum’a devretti. 2017 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri Başkan Özbaş, meclis üyelerine anlattı. Faaliyet raporunun sunumunun ardından oylamaya geçildi.

Sarayköy Belediyesi 2017 faaliyet raporu, meclis üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Oy birliği ile kabul edilen faaliyet raporu için meclis üyelerine teşekkür eden Başkan Özbaş, “ Hizmetlerimizi hayata geçirirken ilk hedefimiz şehrimizin gizli kalmış özelliklerini gün yüzüne çıkarmaktı. Bu amaç ve gayeyle projelerimizi ürettik ve ilçemizin gizli kalmış hazinelerini yavaş yavaş ortaya çıkarmaya başladık. Her projede her hizmetimizde önce vatandaşlarımızı ardından şehrimizi düşündük.

Her hizmetimizde vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıran, her projemizde ise şehrimize nicelik getiren yapı taşlarını tek tek oturttuk. Hizmetlerimizle vatandaşlarımızın günlük yaşantısına hareketlilik getirirken; projelerimizle ilçemizi eğitim, sanat, kültür ve sporun vizyon şehri adı haline getirdik. Sarayköy Belediyesi olarak 2017 yılını dolu dolu geçirerek memleketimize hizmet etmenin gururu içerisindeyiz. Her zaman destekleriyle bize olan güvenlerini ortaya koyan Sarayköylü vatandaşlarımıza, faaliyetlerimize onay veren değerli meclis üyelerine ve kıymetli mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunar, 2017 yılı faaliyet raporunun Sarayköyümüze hayırlı olmasını dilerim” dedi. 
Yapılan oylama ile faaliyet raporu oy birliği ile kabul edildi.