HABERDENİZLİ.COM

İddiaya göre, Sarayköy istikametine seyir halinde giden 20 AKA 95 plakalı bir şirkete ait hafriyat kamyonu, aynı istikamette ilerleyen 06 DD 4509 plakalı akaryakıt yüklü tırı son anda fark etmesi sonucu kaza meydana geldi.

Hafriyat kamyonu, akaryakıt yüklü tıra arkadan çarpmasının etkisiyle, akaryakıt kamyondan yola boşalmaya başladı. Hafriyat kamyonunun sürücü kısmı ise yerinden koptu ve sürücüsü içerisinde sıkıştı.

Kazazede H.S.'ye sıkıştığı yerden kurtarmak için ilk müdahaleyi yoldan geçen vatandaşlar yaptı. Daha sonra yola saçılan akaryakıtın alev almaması için önlemler alındı. Hemen Denizli İtfaiyesine ve 112 Acil Sağlık ekiplerine haber verildi.

Kaza sebebiyle yol trafiğe kapandı. İhbar üzerine hemen olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri yola dökülen akaryakıtı kontrol altına aldı. Daha sonra kamyonun sürücü kısmında sıkışan H.S.’yi kurtarmak için çalışma başlatıldı. Yaralı olarak kamyonun içerisinden çıkarıylan H.S., 112 Acil Sağlık ekiplerine teslim edilerek ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Meydana gelen kazada hafriyat kamyonu kullanılamaz hale geldi. Akaryakıt yüklü TIR’da ağır maddi hasar meydana geldi.

Kaza sonrası yola saçılan yakıtın temizlendikten sonra TIR'ların da çekilmesiyle yol trafiğe açıldı.