Sarayköy Belediyesi, alt üst yapıdaki yeniliklerin dışında ilçenin kültürel, sanatsal ve sosyal faaliyetlerindeki gelişimi için büyük adımlar atmaya devam ediyor. Gençlerin kültürel etkinliklerini daha iyi yapmaları için alanlar oluşturan Sarayköy Belediyesi, düzenlediği geziler ile de gençlerin farklı şehirleri tanımalarını sağlıyor. 
 

Bu defa gezi sırası çocuklarda…

Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, koruyucu aile yanında kalan çocuklara en çok ne istediklerini sordu. Didim gezisi isteyen çocukların taleplerini yerine getiren Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 40 kişilik bir heyeti Aydın’ın Didim ilçesine uğurladı. 

Aileleri ile turistik ve tarihi mekânları gezen çocuklar Didim’i tanıdı, denizin keyfini çıkardı.

Didim’e giden koruyucu ailelerden Hatice Doğan, “Başkanımız ‘çocuklarımız ne isterse onu yapalım’ dedi. Çocuklar Didim’e gitmek istedi. Başkanımızda sağ olsun hazırlıkları yaparak bizi Didim’e uğurladı. Çocuklarımız çok eğlendi. Onlar için farklı, bir o kadar da güzel bir gün oldu. Başkanımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 
Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sadece çocuklar gülsün diye yürekleriyle anne ve baba olan ailelerimiz bizler için ayrı bir kıymetli. Çünkü onların tek isteği çocukların sevgi ve güven içerisinde büyütülmesi.  Çocuklar için bizde bir şeyler yapmak istedik ve çocukların en çok ne istediklerini sorduk. Onlarda Didim’e gitmek istediler. Yaptıkları gezi sonrası çocuklarımızın mutlu dönmeleri bizlere ayrı bir mutluluk kaynağı oldu. Çocuklar gülsün diye bizlerde elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.